Bremer / McCoy & Tobias Elof

Dobbeltkoncert

Beskrivelse

Bremer / McCoy & Tobias Elof – Dobbeltkoncert på Fermaten i Herning, onsdag den 13. september 2017

Bremer / McCoy med Jonathan Bremer og Morten McCoy har kendt hinanden siden 6-årsalderen og det er deres symbiotiske sammenspil som danner fundamentet for deres musik.

Senest har duoen udgivet deres tredje album, “Forsvinder”. Albummet affødte 5 ud af 6 stjerner i Berlingske, en beskrivelse som “Ren musikalsk zen” samt en forside i Ibyen og et langt portræt. Information kvitterede med “Enhed er absolut en af årets rareste lytteoplevelser i al sin milde melankoli… Mægtig, mægtig labert.”

Til koncerten på Fermaten vil man kunne opleve Bremer/McCoy’s nye live setup. Bandet er blevet udvidet med et håndbygget højtalersystem som kan gengive musikkens dybeste frekvensområder bedre end et konventionelt koncertanlæg. Duoen er meget inspirerede af dubkulturen, og har derfor valgt at præsentere musikken på det eneste rigtige for den genre: et ægte soundsystem.

Tobias Elof har sine musikalske rødder solidt plantet i skandinavisk folkemusik. Med virtuositet, intimitet og passion udfordrer han genren ved at eksperimentere med musikken og tilpasse den til ukulele’en.

Tobias Elof har optrådt på festivaler i blandt andet Sverige, Storbritannien, Estland og Hawaii og har delt scenen med nogle af verdens største ukulele-ikoner – herunder den hawaiiske legende Kimo Hussey og canadiske James Hill.

I både Danmark og udlandet er Tobias Elof kendt for sine intime og charmerende liveperformances

Videoer