Faber

Dystert, elektronisk popmusik

Beskrivelse

FABER – Koncert på Fermaten i Herning – Torsdag d. 4. november 2021

I 2020 blev FABER kaldt for “… én af bannerførerne for den dystre, elektroniske popmusik i Danmark” på P6 BEAT, og det er lige, hvad FABER er. Den 24-årige producer og sangsmed Viola Faber er højaktuel med sit debutalbum ‘Portrætter’. Her udfordrer hun, hvordan det danske sprog kan præsenteres i uvante rammer. 12 portrætter, som beretter om sorg, kærlighed og sårbarhed fortalt i sangerindens helt eget sprog, helt tæt på.

Live er FABER kendt for intense og sprudlende shows, hvor de visuelle aspekter er vægtet lige så højt som de soniske. Soundvenue skrev efter Uhørt 2020: “Når svirrende synths, fyldige bastoner og bragende trommer tyngede sig hen over Fabers følsomme sangskrivning, medførte det en intensitet, der kunne føles i hele kroppen.”

Tidligere har FABER udgivet en debut-EP ‘Græder Rigtig Pænt’ (2020), hvor især singlen ‘Bjerge I Brand’ gik sin sejrsgang hos P6 BEAT.
FABER er organisk, men elektronisk. Smadret, men smukt. Genkendeligt, mystisk. Selvsikkert, men ynkeligt.

Koncerten er en del af Meget Mere Musik-turen

Musikken spiller og sangen klinger i Herning hvert år i uge 44. Det betyder, at vi fra den 30. oktober – 7. november retter spotlyset på alle de musikalske arrangementer, der sker i Herning Kommune i den periode.

Har du nogensinde besøgt Ensemble MidtVests koncertsal på HEART? Eller hørt en god gang rock på Scene 7? Hvad med jazz på biblioteket, Den Jyske Sangskole eller en koncert på Fermaten?

Hvis du er klar til at opleve det hele på en og samme aften, skal du tilmelde dig Meget Mere Musik-turen, som er for alle, der er nysgerrige på musik og som har lyst til at høre mere og andet end det, man plejer at lytte til.
Undervejs fortælles der om scenerne og du hører lidt musik hvert sted. Aftenen slutter på Fermaten, hvor vi hører en hel koncert.

Billetten til turen koster 250,- for almindelige billetter og kun 150,-, hvis du er under 25 år. Prisen er inkl. sandwich, vand og adgang til bl.a. koncerten med FABER, og billetter kan købes via dette link.

Videoer