GRETA

Support: The Danish Lick

Beskrivelse

GRETA – Koncert på Fermaten, Herning – Torsdag den 3. november 2022
STUDIERABAT! Vis gyldigt studiekort og køb billet til kun 100 kr. i døren. Læs mere om studierabatten her.

Glæd dig til at forsvinde fra lockdowns og rastløshed sammen med Danmarks nye synthdronning, når GRETA inviterer indenfor i sit glitrende og ravede electropop-univers på sin kommende Danmarksturné med det nye album Forever We’ll Be Dancing.

”En soloartist med stort a i stormende udvikling” skrev GAFFA, efter deres anmelder oplevede GRETA live. Alle bogstaver er faktisk med stort i GRETA, og hun er med sine udgivelser som ”Hydrogen”, ”Again”, ”Vibrant” og ”Forever We’ll Be Dancing” de seneste år blevet et af de mest omtalte upcoming navne herhjemme og lidt af en anmelder-darling.

GRETA skriver magisk popmusik, der er båret af nostalgi og inspireret af fremtiden, og som lader lytteren falde pladask for hendes fremtrædende 80’er synths og elektroniske grooves, hvor især de seneste singler som ”Wonder”, ”Nicht Allein” og ”Out of Mind” får en til at længes efter klubben. Hendes lyse vokal bevæger sig i kunstfærdige popbobler, mens tyngden mærkes i hendes tekster om eksistentielle tanker, der giver plads til både lys og mørke.

Hendes eventyrlige og insisterende synthpop komplimenteres af en stram visuel æstetik, der efterlader tilskueren i et euforiserende univers, hvor man ikke kan andet end at overgive sig til beatet og dansen. Hypen om GRETA, som et fænomenalt livenavn, har spredt sig som en steppebrand hos både publikum og anmeldere – blandt andre hos Soundvenue, der kvitterede med seks stjerner efter hendes koncert til Roskilde Festival Summer Days i 2021, og på Spot Festival 2021, hvor hun optrådte for en tætpakket sal.

Kursen er derfor allerede skarpt rettet mod stjernerne, og med det nye album Forever We’ll Be Dancing, der udkommer den 4. februar, er GRETA klar til at erobre endnu flere pophjerter og fylde de danske spillesteder på sin hidtil største turné herhjemme.

Koncerten er også en del af Meget Mere Musik-Turen. Læs mere lige her.

Videoer