The Courettes

Support: BÆNCH

Beskrivelse

The Courettes – Koncert på Fermaten – Fredag den 4. november 2022
STUDIERABAT! Vis gyldigt studiekort og køb billet til kun 100 kr. i døren. Læs mere om studierabatten her.

“Den ægte vare” (Vive Le Rock, UK)

The Courettes er en eksplosiv rockduo fra Danmark og Brasilien, der har kombineret den perfekte blanding af garagerock, 60er-pigepop, wall of sound, surfmusik og doo-wop. Bandet er som The Ronettes møder The Ramones til en vild fest i Gold Star Studiernes ekkokammer.

Allerede rost af verdens største musikmagasiner, skriver bandet i 2020 kontrakt med det legendariske, engelske pladeselskab Damaged Goods Records og placerer dem på samme roster som topinternationale rockikoner som Buzzcocks, Manic Street Preachers, Atari Teenage Riot, New Bomb Turks, Amyl and The Sniffers, Billy Childish, Captain Sensible og mange flere.

Bandets tredje album ”Back In Mono” blev udgivet i efteråret 2021 og er en utrolig milepæl i deres karriere. Albummet viser et band i topform med fantastiske sangskriverevner og langt bredere nuancer end tidligere.

Deres seneste singler Want You! Like A Cigarette”, ”Hop The Twig” og “R.I.N.G.O” har alle fået massiv airplay på BBC6 Radio i England og på radiostationer i Europa og USA. ”Back In Mono” har fået topanmeldelser i de største magasiner som Mojo, Classic Rock og Shindig og nåede utallige Best Of Album-lister i 2021.

 

Citater:

“Den ægte lyd af nu, der braser gennem din dør” (Rolling Stone, USA)

“Verdens bedste to-personers-rock’n’roll-ensemble” (The Next Big Thing, UK)

“Dit nye favoritband, så snart du har hørt dem” (Louder Than War, UK)

“En kraft at regne med. Matchende The Sonics’ garagerockvildskab til storhedstiden af 60ernes pigegrupper. Bandets output er helt vildt på den mest afhængige måde. Lige som The Ronettes med en The Ramones stil-overhaling, deres heftige charme slår til tildækket i blod-dryppende glamour. Twanging guitar og hæsblæsende percussion, som et vildt angreb ud i det ukendte” (The Clash Magazine, UK)

“Sprudlende tredje udgivelse, et svimlende sus af støj” (MOJO, UK) 4 ud af 5 stjerner

“Virker som den bedste plade du nogensinde har hørt. Et rock’n’roll sakramente fra dit nye favoritband” (Classic Rock Magazine, UK) 9 ud af 10 stjerner

“Sensationelt godt album” (Ox Magazine, Tyskland) 9 ud af 10 stjerner

“De bliver bare bedre og bedre” (Shindig!, UK) 4 ud af 5 stjerner

“Fantastisk album” (Louder Than War, UK) 4,5 ud af 5 stjerner

“Et komplet oprør” (The Arts Desk, UK) 4 ud af 5 stars

“14 nye, originale numre – allesammen fantastisk gode” (The Arts Desk, UK) 4 ud af 5 stjerner

“Hele albummet er ét langt højdepunkt” (UK Rock n’ Roll)

“Spændende kombination af Wall of Sound og Fuzz” (El Periodico, Spain) 4 ud af 5 stjerner

“En samling af perfekte sange, en fuld-udblæsning øjeblikkelig klassiker” (Triste Sunset, Italy)

 

Support: BÆNCH

BÆNCH er et upcoming band på den danske rockscene med en intens og særpræget lyd, som trækker på post-punk, indie-rock og noise-rock. Med nøgleordene melankoli og ung frustration lukker BÆNCH dig ind i et univers bestående af støjende riffs, ørehængende grooves og en absolut kompromisløs energi.

Bandets debut single “Absence of Nothing” udkom i januar 2022 og er blevet spillet på P6 Beat og tilføjet til Spotifys redaktionelle playliste “Rock DK”. Singlen banede vejen for albummet “Presence of Everything” som udkom i februar 2022 og modtog rosende ord fra både Jyllandsposten, Horsens Folkeblad og den britiske musikblog Right Chord Music.

“BÆNCH have come out on their debut album fully formed; with what feels like a truly cohesive concept album. Not only are they one to watch, BÆNCH have already proven themselves worthy
of the praise they are bound to receive.” (https://www.rightchordmusic.co.uk/baench-presenceof-everything/)

I forbindelse med albumudgivelsen turnerer BÆNCH rundt i Danmark og gæstede blandt andet SPOT-festival, Wall of Sound og Danmarks Største Fredagsbar samt deltog i Rock The Region.

Videoer