Kajsa Vala

Fremragende tekstforfatter, en sanselig vokalist og en guitarist, der virkelig mestrer sit instrument

Beskrivelse

Kajsa Vala – Koncert på Fermaten – Torsdag den 9. marts 2023

Studierabat: Til denne koncert kan studerende købe billet til 100 kr. Husk, at du skal fremvise studiekort, når du viser din billet i indgangen.

Oplev Kajsa Vala i sit rette element, med sit tæt sammenspillede 6-mand/kvinde-orkester, når hun præsenterer sit nyeste album – “When Are We Out of The Woods?” live.

Albummet har været to år undervejs og indeholder blandt andet de roste radio-singler ”One Drop” og ”Regrets”, samt duetten ”Other People” med Silas Bjerregaard. De nye sange kombineres med sange fra bagkataloget.

Kajsa Vala har slået sig fast på den danske musikscene, som en af de få der mestrer Americana-genren. En genre der ellers sjældent lykkes for andre end amerikanerne selv.

Med en islandsk mor og en dansk far trækker Kajsa Vala også på de skandinaviske rødder, men hun har boet og arbejdet som sangskriver i Nashville. Kombinationen af det skandinaviske og amerikanske er rødderne i Kajsas helt egen Americana / Scandinavia-lyd.

Kajsa Vala er en fremragende tekstforfatter, en sanselig vokalist og en guitarist, der virkelig mestrer sit instrument, fra akustisk og dobro til en stærk, tung elguitar.

WHEN ARE WE OUT OF THE WOODS?-albummet udkom i februar 2022.

Videoer