Soul Academy

& The Music Lovers ft. Sahra Da Silva, Helle Hesdorf og Carsten Andersen

Beskrivelse

Soul Academy & The Music Lovers ft. Sahra Da Silva, Helle Hesdorf og Carsten Andersen – Frokostkoncert på Fermaten – Lørdag den 11. marts 2023

Her er et hold af musikere der har mødt hinanden og spillet sammen på kryds og tværs, i mange forskellige sammenhænge, igennem mange år. MEN man har aldrig hørt dem i denne konstellation!! Så har man hang til god gedigen soul musik, rythm & blues og lidt funky stuff; som den Otis Redding, Aretha Franklin, Sam & Dave, Wilson Pickett, Tina Turner, James Brown, Ray Charles og et hav af andre fantastiske amerikanske kunstnere tog sig kærligt af dér sidst i 50’erne og 60’erne, så kan man glæde sig til koncerten med Soul Academy & The Music Lovers, et sandt stjernehold af musikere. I den vokale front finder vi 1 af Danmarks bedste sangere, ingen ringere end; Sahra da Silva og som prikken over i’et, det musikalske flødeskum har vi 2 fantastiske blæsere: Helle Hesdorf, Saxofon og Carsten Andersen, Trompet.

Sahra da Silva
Sahra har i den grad fået skabt sig et navn der klinger godt med på blues, soul og jazz og er pt. aktuel med blues albummet #blueswoman, som rummer en blanding af Sahra’s egne gange, samt et par fortolkninger af gamle klassikere. På Saxofon har vi Helle Hesdorf. Har længe været aktiv på den danske jazzscene med bl.a. Avantgarden Party (3 albums) og to udgivelser i eget navn. Har desuden spillet med bla. Marilyn Mazur, Arve Henriksen (No), Nils-Petter Molvær (No), Jørgen Emborg og Hans Ulrik. Spiller nu med acid-soul-bandet The High Society og med The Soul Academy.

På Trompet: Carsten Andersen
Han har spillet i utallige ensembler herunder, L O C. Rasmus Seebach, Bent Fabricius Og De Græd, diverse teater forestillinger, MI22, Blast og The High Society. Carsten er en alsidig musiker og spiller både funk, jazz, latin og oftes leadtrompet.

På Bas: Jon Bruland
Han er en af de sidste par årtiers mest benyttede session bassister, listen er lang, men Jon var i en del år bassist i Alberte Windings band, og med Kasper Winding, Anne Linnet, Bjørn Afzelius, Blast og har ligeledes været med i div. TV bands sammen med Jan Glæsel og Bob Rickets.

På Orgel: Otto Sidenius
Lige nu aktuel med “The High Society “ og “Trinelise Væring” og som du måske har set sammen med Backseat, Peter Belli og Eran D.D.

På trommer: Morten Sidenius
Lige nu aktuel med BECHMANN SIDENIUS, har spillet med en række danske navne i tidens løb bl.a: Humleridderne, Nikolaj & Piloterne, Lasse Helner, Kristian Lilholt, Holtsø Wittrock, Ester Brohus.

 

Frokostsandwich (Tilkøbsmulighed)

Sandwich serveres i pausen under koncerten.
Du kan vælge mellem to forskellige slags sandwich:

  • Æg & Rejer
    eller
  • Kylling & Bacon

Prisen er kr. 55,00 / pr. stk.

Servering af sandwich foregår på Fermatens 1. sal i pausen mellem 1. og 2. set af koncerten.
Du skal medbringe din billet for køb af sandwich, da billetten skal scannes på 1. sal før du modtager din sandwich.

Kan jeg bliver siddende på 1. sal og høre anden del af koncerten?
Nej – Efter pausen, hvor du har spist din sandwich, vil vi bede dig om at gå tilbage i salen.

Hvordan gør jeg?
Du ligger først din koncertbillet i kurven, hvorefter du får mulighed for at vælge sandwich som tilkøb.
Du skal medbringe din billet for køb af sandwich, da billetten skal scannes i baren.

Obs!
Sandwich tilkøb er kun muligt ved frokostkoncerter og kan ikke købes ved indgangen på selve koncertdagen.
Online salg af sandwich slutter fredag, dagen før koncerten kl. 10.00.

Videoer