Kellermensch

På tur med rocket magtdemonstration

Beskrivelse

Kellermensch – Koncert på Fermaten – Torsdag den 21. oktober 2021

Til denne koncert er det muligt for studerende at købe billet til 100 kr. i døren. Læs mere om studierabatten her.

Det vestjyske livefænomen synes for alvor opsteget fra kælderdybet med bandets hidtil største tour i Danmark.

Et skæbnesvangert år der har bestyrtet det meste af den danske musikbranche og dens aktører har til trods markeret, hvad der ligner en reel tilbagevenden til overfladen for det danske rock noir-band.

I kølvandet på det lovpriste og hæderkronede comebackalbum, ’Goliath’, der atter cementerede mørkemændene centralt som ledestjerner på den danske rockscene, er det, foruden to singleudgivelser, blevet til et hav af succesfyldte udsolgte koncerter under corona-restriktioner. GAFFA lagde ingen fingre imellem ved anmeldelsen af tour-starten på de netop overståede koncerter, da der slet og ret blev kvitteret med 6 stjerner og konklusionen: ”magtdemonstration”.

Med deres unikke kombination af trædeorgel, violiner, forvrængede guitarer, dundrende trommer og tordenbrøl har sekstetten de seneste år genopvakt rockmusikken og på scenen udviklet sig fra kompromisløst, larmende rockband i den esbjergensiske undergrund til internationalt koncertfænomen, der bevæger sit publikum med smukke, intense, smertefulde og voldsomme liveoptrædener af dramaturgiske dimensioner. Dette har ført dem til Europas største scener herunder Rock Am Ring, Rock Im Park, Wacken og herhjemme alt fra Roskilde Festivals Orange Scene til Copenhell og Tønder.

Når sekstetten atter drager afsted til efteråret, drejer det sig om 16 koncerter, der bringer dem rundt i det meste af det danske land på deres til dato længste og bredeste tour. Om det er med et nyt album i ryggen, vil tiden vise. Men noget kunne tyde på det med en sådan annoncering og ikke mindst udgivelserne af singlerne ”Nothing” og ”Mission” tidligere på året, der tilsammen unægtelig må pege i retning af bandets tredje fuldlængdealbum.

 

Support: Diplomatic Immunity

Diplomatic Immunity spiller rock’n’roll – og en fandens iørefaldende en af slagsen!

Diplomatic Immunity fremdyrker en fængende fusion af årtiers amerikansk og britisk rock af hårdtslående karakter. Bandet er garant for den larmende rocksang med den gode melodi, som du nynner med på. Diplomatic Immunity formår at give aktualitet og friskhed til rockformatet gennem et råt, kompromisløst swing og en sangskrivning, hvor bandets personligheder skinner igennem med sin direkte, ærlige og fandenivoldske facon.

Med bandets kompakte trioform sender de en mur af lyd, indeholdende en knivskarp guitar, rå karakteristisk vokal, et tordenvejr bag trommerne, bundet sammen af et Frankenstein monster af en bas!

Videoer