Kjurious + SaveSum

Kæmpe rockaften på Fermaten.

Beskrivelse

KJURIOUS er et melodisk rockband med noget på hjerte! Et liveband med godt humør, som med garanti kan give publikum en følelse af fællesskab samt en oplevelse der rammer helt ned til de bagerste rækker.

I KJURIOUS’ verden er der fokus på den gode melodi blandet med power – i form af hårdtslående  trommer, guitarsoloer og en iørefaldende vokal.

Bandet blev formet i 2008 og siden da, har de fire bandmedlemmer spillet et hav af koncerter i DK og haft tre tours til England.

KJURIOUS’ udtryksfulde univers er betagende og inddragende. Lydene af hårde rocktoner, et strejf af moderne melodier samt med stædighed for øje når de udfordrer de klassiske rammer for rock, er helt klart noget der kan sætte gang i fødderne.

Hvad de dog gør, er at tage melodierne alvorligt, er ikke for fine til at lægge terts-vokaler og fyre vilde soli.

Så kan genrer være nok så ’definerende’ – bandet vil feste og lykkes i ét eller andet omfang med at fange den live-energi, de i pressematerialet påstår at have, på plade. – Anmeldelse af debutalbum hos GFROCK

 

Support: SaveSum

SaveSum har som band eksisteret siden starten af 2014. Bandet har rødder i den post grunge genren med elementer fra Rock, grunge metal og blues, som de enkelte medlemmer har inddraget i musikskrivningen. Bandet SaveSum består på nuværende tidspunkt af guitaristen Michael (grundlægger af bandet), forsanger/bassist Kim, som stødte til bandet i 2020 og trommeslageren Peter, som har smækket i tønder siden 2014.

SaveSum er et band, der udspringer fra Herning og omegn og har blandt andet spillet sammen med på Carpark North’s tour gennem “Tak Rock”, spillet på diverse festivaler rundt i landet og har store planer om at indtage endnu flere scener. Bandet har pt. 2 EP’er udgivet som er at finde på diverse streamingtjenester, såsom Spotify, Deezer, Tital, Itunes, m.m.

Live vil du/I kunne forvente, skarpe guitarriffs, tunge trommer krydret med dobbeltpedal, bas med fuld bund, en poppet vokal, med tekster med dybtfølt indhold, der når helt ud over scenekanten.

Videoer