Lena Anderssen & Band ( FO / CAN )

+ Support: Hans Andrias

Lena Andersen

Beskrivelse

Lena Anderssen & Band ( FO / CAN ) – Koncert på Fermaten i Herning, Torsdag den 12. oktober 2017

Lena Anderssen er blevet kaldt skræmmende ærlig og en dybfølt, poetisk melankoliker. Der er ingen tvivl om, at hun skriver sange fra de inderste sider af sig selv. Lena er historiefortæller, og den nødvendighed og tyngde, der gennemsyrer hendes tekster, komplimenteres på smukkeste vis i let tilgængelige melodier og lækre, håndspillede indie-pop produktioner. Resultatet er sange, der har fundet vej til hjerterne hos fans over hele verden, og til amerikanske serier som Scrubs, Fecility og Nikita.

GAFFA ****
En usædvanlig instrumentering, blandt andet, tilføjer det nord-atlantiske, melankolske univers nogle strejf af afrikansk/nordamerikansk/mexicansk livsglæde, som på organisk, troværdig vis giver udtrykket som helhed en international dimension. Mørket bliver oplyst. Og Anderssens talent – både for at skrive og performe – foldes ud – i enkelte numre endog med fin back up fra et symfoniorkester og et børnekor. Det hele er stort, ambitiøst og godt gennemført. (Ivan Rod, 9. marts 2016)

Hans Andrias

Hans Andrias

+ Support: Hans Andrias

Hans Andrias er en 27 årig færøsk sanger, sangskriver og multi-instrumentalist. Det hele begyndte da han udgav sin første single “Don’t Want to Burn” i 2012. Senere det år vandt han Planet Awards prisen “Årets Nye Artist”. Han har spillet på mange koncerter de seneste par år. f.eks. Den kendte og meget omtalte færøske G! Festival, Nordklang í Schweitz, tour i Spanien etc. I øjeblikket arbejder han med at lave musik til den danske forstilling Nordiske Vuggeviser, som skal være på Musikhuset i Århus, sammen med Tina Dickow, Helgi Jónsson og Nive Nielsen. Senere i år tager han på tour i Danmark, Polen, og Island.

I September 2016 udgav han sit debutalbum, Vision. Albummet indeholder 9 engelske sange, som er i Folk/Americana rock genren. Sangene tager lytterens tanker til stærke følelser og mørke historier. Vision har fået gode anmeldelser fra blandt andet Færøerne, Polen og Island. I Feb. 2017 vandt Hans Andrias FMA prisen “Årets Live Artist” og var også nomineret som “Årets Mandlige Sanger”.

Videoer