The Sandmen

+ Support: Claus Agernem

The Sandmen

Beskrivelse

The Sandmen – Koncert i Herning på Fermaten, fredag den 13. oktober 2017.

Et band med historie, er et band med en historie. I The Sandmens tilfælde er historien en fortælling om et sublimt liveorkester. Et orkester hvis koncert på Tinderbox sidste sommer, af musikmagasinet GAFFA, blev kaldt “en intens seance”, tildelt 5 stjerner og beskrevet som: “Et brag af en koncert fra et dansk orkester som synes forynget og erfarent på en gang – The Sandmen 2016 har aldrig været bedre”.

Hits, venskab og tonsvis af store koncerter har støbt et band, som lever og elsker fornyelsen, ny musik og mest af alt at spille live.

Hvad vil de så nu, The Sandmen? Hvad kommer de med? Selv siger de: “Det hårde, det smukke og det smadrede – på dansk og på engelsk, nyt og gammelt, flere beats, mere syre og mere larm.”

Efter udgivelsen af deres seneste album, Den Bedste Dag i 2014, udgiver bandet, som indledning på det nye samarbejde med pladeselskabet Playground Music, en 7” vinyl på Record Store Day den 22. april. Udgivelsen er en hyldest til inspirationskilderne Before og Joakim Thåstrøm, og samtidig en markering af punkens 40 års jubilæum.

Senere på året er bandet igen klar med spritnyt materiale, som ifølge orkestret for alvor, og igen, sætter kursen for bandets retning – ”godt og langt ud over kanten”, som de selv formulerer det.

Glæd dig til igen at opleve The Sandmen på Fermaten !

 

Claus Agernem

Claus Agernem er support for The Sandmen på Fermaten den 13. oktober

+ Support: Claus Agernem

Claus Agernem er lokal musiker her fra Herning , der netop har færdiggjort sit første single udspil Claus har været en stor del af Hernings musik liv i mere end 20 år, med forskellige bands og konstellationer, men han har nu fundet modet og lysten, til at skrive og optræde i eget navn – nu på dansk !

Denne aften kan du opleve Claus Agernem helt alene på scenen, kun akkompagneret af hans akustiske guitar og en mundharpe. Du kan forvente gode melodier, en skarp sikker vokal og et smil på læben.

Lyt til Claus Agernem her …

 

Videoer