Lucky Lo

Drømmende, autentisk pop fra en af Danmarks mest spændende stjerneskud / Support: Lea Kampmann

Beskrivelse

Ung-pris: Til denne koncert kan unge under 25 købe billet til 100 kr. Husk, at du skal fremvise ID, når du viser din billet i indgangen.

Lucky Lo har en mission om at forene mennesker gennem sin musik ved at kaste lys på livets skyggesider og forvandle vores lidelser og bekymringer til livslyst og håb. I en tid — hvor psykisk sygdom nu kaldes for landets største folkesygdom — mener Lucky Lo, at musikken er et vigtigt værktøj til at bearbejde udfordringerne, som vi møder gennem livet. Bliv forenet med dig selv og dine nærmeste gennem musikken ført an af Lo Ersares uforglemmelige stemme og det vidunderlige hold af musikere, der udgør Lucky Lo.

”Jeg spiller musik for at skabe sammenhæng mellem mennesker, og jeg synger melodier for at opfordre til fællesskab, Jeg tror på musikkens og kærlighedens transformative kraft.”, fortæller Lo Ersare.

Med sine oprigtige sangtekster og farverige melodier rummer Lucky Los popsange mødet med de store kærligheder, dybe sorger, berusende glæder, komplekse relationer og refleksioner over samtidens  betydningsfulde strømninger som ligestilling, klimaforandringer og mental sundhed. Lucky Lo er den fødte performer, der med naturlig indlevethed og selvsikkerhed både i studiet og på scenen giver sit publikum en vedkommende indsprøjtning livseliksir. Om man er i sin ungdoms formative år står på tærsklen til livets efterår, eller alt derimellem inviterer Lucky Lo til fællesskab og kollektiv omsorg.

Lucky Lo, der er aktuel med det nye album The Big Feel (27. oktober 2023), har siden debutalbummet Supercarry turneret med mere end et hundrede koncerter, spillet festivaler i ind- og udland og fået sine sange spillet på radiokanaler på tværs af 17 forskellige lande. Og anerkendelsen er kommet i form af hæderkronede priser som Årets Talent til Carl Prisen, Rødovres Musikpris og den svenske musikkritikerpris, Skaps Prisen. Lucky Lo drager på en større dansk tour i januar og februar 2024 og lægger vejen forbi 12 danske byer.

 

Support: Lea Kampmann

Lea Kampmann sætter ord på de følelser, hendes ungdomsliv har bragt med sig; hjertesmerte, fremtidsangst og forsøg på at blive fan af hendes eget selskab. “First world problems“, tænker du måske, men uanset, virkelige. Lea Kampmanns musik er sat i verden, for at bryde illusionen om at sårbar betyder svag, og med sin bløde stemme og melodiske guitarspil, er Lea Kampmann klar til at erobre verden med sange der giver dig lyst til at græde og danse samtidig.

Den 12. januar 2024 udgiver Lea Kampmann sin første single, ‘Telji upp í hundrað’. Sangen er fra hendes første album på færøsk, ‘Seinferð’, som udkommer i sin helhed i foråret 2024

Videoer