Mirja Klippel feat. Vesselil

Stor stemme og inderligt klangunivers

Beskrivelse

Mirja Klippel feat. Vesselil – Koncert på Fermaten, Herning – Torsdag d. 10. juni 2021

Til denne koncert er det muligt for studerende at købe billet til 100 kr. i døren. Fermaten følger myndighedernes retningslinjer, og vi må derfor have 200 gæster til vores koncerter. Hvis du vil være sikker på at kunne købe billet til 100 kr., råder vi dig til at komme tidligt og desuden holde øje med vores hjemmeside. Melder vi ‘få billetter’, anbefaler vi, at du køber billet til normalpris på vores hjemmeside, hvis du vil være sikker på at få billet.
Læs mere om studierabatten her.

Udover restriktionerne, vi kender fra efteråret, vil det på Fermaten også være et krav at kunne fremvise et coronapas. Læs mere om de gældende restriktioner her.

Med en stor stemme, et inderligt klangunivers og en sans for at skrive sange, der forbinder dybt personlige erfaringer med billeder fra den nordiske natur, har den finske sangskriver, sanger og multi-instrumentalist Mirja Klippel markeret sig som et særligt talent på den alternative folk-scene. Allerede hendes debut-EP Lift Your Lion (2016) indbragte den københavner-baserede musiker en Danish Music Award Folk som årets sangskriver. Siden har hun turneret flittigt i både Europa, Rusland og Nordatlanten, ligesom hun i 2018 udsendte det roste fuldlængde-album River of Silver. Med sit seneste album, Slow Coming Alive, føjer hun atter nye nuancer til sin alternative og poetiske folk og fortsætter med at udvide dybderne og højderne i sin sangskrivning.

Med sin faste medmusiker Alex Jønsson, drager hun publikum ind i et organisk og atmosfæriske univers, hvor personlige erfaringer åbner op for psykologiske dybder, og hvor intime rum går hånd i hånd med rå og vilde landskaber. Koncerten gæstes af den danske DMA-nominerede vokal- og strygetrio Vesselil, som spiller og synger nordisk traditionel og nykomponeret “kammerfolk”. Vesselil har med deres intense nærvær og hengivne sammenspil skabt et varieret, elegant og energifyldt koncertrepertoire med dybe rødder i den nordiske folkemusiktradition.

Videoer