Pauline

Hele Danmark kommer på klos hold af Pauline / Support: Nikita

Beskrivelse

Ung-pris: Til denne koncert kan unge under 25 købe billet til 100 kr. Husk, at du skal fremvise ID, når du viser din billet i indgangen.

Med det anmelderroste debutalbum Noget For Nogen og utallige liveshows i bagagen, drager Pauline rundt i hele landet, på sin intime Klos Hold-tour.

Paulines musik har noget på hjerte. Med sine poetisk drømmende tekster og sit moderne bud på finurlig og eftertænksom pop, har Pauline for alvor fejet benene væk under dansk musik. Der opstår noget magisk i mødet med Paulines musik rundt på de danske scener – noget som hun har glædet sig til at udforske nærmere.

Navnet ”Klos Hold” kommer af Paulines ønske om at kunne give sine fans en ny måde at opleve hendes musik i rum, hvor der er plads til eftertanke og nærhed. Hun får på denne nye landsdækkende turné mulighed for at opleve mange nye mennesker, der alle kommer fra forskellige steder, med hver deres historier og fortællinger. Det er netop dette møde med de danske koncertgængere, som er særligt inspirerende for Pauline.

”Jeg har glædet mig hel ubeskriveligt meget til det her! I lang tid har jeg haft lyst til at prøve at spille for et mindre publikum og undersøge det der sker, når man samles om musikken i mere intime rammer. Jeg elsker at stå på de store scener, men der er også noget ret så fantastisk ved at kunne kigge hinanden i øjnene og mærke, at man deler noget helt særligt.” – Pauline

Med debutsinglen Ny Og Næ fra 2021, der har været Ugens Uundgåelige på P3 og siden en række hitsingle-udgivelser som blandt andre ”Noget For Nogen” og ”At Leve”, har Pauline utvetydigt cementeret sin plads på den danske musikscene. Herudover udgav Pauline også singlen “SOMMER I DECEMBER” med Burhan G i 2022. Hendes debutalbum Noget For Nogen fra 2022 fik stor ros og blev kvitteret med hele fem stjerner fra GAFFA. Samme år drog Pauline på sin første Danmarksturné og er nu klar til at gentage succesen, når hun drager rundt i hele landet på sin ”Klos Hold”-tour.

 

Support: Nikita

Nikita er lig med akustisk pop med et twist af country. Hun er nordjysk sangerinde, der for nyligt har bosat sig i Herning. Med sin intense stemme og sit autentiske nærvær inviterer hun dig ind i hendes univers af humor, kækhed og kærlighed. Nikita skriver alle sine sange selv og har en evne til at vade ind i folks hjerter med træsko på. Sammen med bassisten Jens og guitaristen Kristian får hun sine budskaber præsenteret skønt, ærligt og sjovt.

Videoer