Pink Floyd Project

Wish You Were Here '18

Beskrivelse

Pink Floyd Project – Koncert på Fermaten i Herning, torsdag den 8. november 2018

Pink Floyd Project genopfører legendariske “Wish You Were Here” i sin fulde længde. Bandet præsenterer sit dugfriske bud på, hvordan netop dette album skal lyde i 2018 med visuals, lysshow og kvadrofonisk lyd.

Pink Floyd Project stiller med 10 musikere på scenen og et håndplukket arsenal af gamle og nye instrumenter. Det vil også være muligt at opleve andre uundgåelige hits og sjældenheder fra bagkataloget. Alt sammen serveret i en lyd og lysmæssig totaloplevelse, som bandet er blevet kendt for gennem de seneste 15 år på landevejene i ind- og udland.

“Wish You Were Here” udkom på vinyl i 1975 og ligger således midt i Pink Floyds guldalder. Ud over at rumme to af bandets største hits, byder albummet også på unikke instrumentale passager der er absolut definerende for Pink Floyds sound. WYWH er måske Pink Floyds mest stemningsfulde værk til dato, og et album mange vil hylde som deres absolutte no1.

 

Kom til foredrag om Pink Floyd på biblioteket

Bliv klogere på værket”Wish You Were Here” med et foredrag med Thomas Ulrik Larsen på biblioteket onsdag den 31. oktober kl. 18.30 – 20.45

Thomas Ulrik Larsen var sanger, guitarist og kapelmester i The Pink Floyd Project i årene 2003-2009. Han kan fortælle detaljer om albummet, som de færreste lægger mærke til, og om det spændende arbejde med at indstuderet albummet i sin helhed.

Kom og hør Thomas fortælle, spille og synge, og bliv samtidig klædt på til koncerten på Fermaten

Køb billet til koncertforedrag på biblioteket med Thomas Ulrik Larsen til 75,- kr. inkl. en øl/vand her

 

Videoer