Signe Svendsen

På turné med nyt anmelderrost album

Beskrivelse

Signe Svendsen – Koncert på Fermaten – Lørdag den 13. maj 2023

Med sit seneste album, Hvem Vil Ikke Elskes Igen, viser Signe Svendsen bedre end nogensinde før sin magiske evne til at gøre det ensomme og sårbare til noget, vi kan være fælles om. Kritikerne roser albummet til skyerne med særlig vægt på Svendsens evne til at dykke ned i mørket og kærlighedens vildveje med en særegen autenticitet.

Kritikerne skrev:

Politiken – ”Den smukke titelsang lyder som et snigerhit”

Fyens Stiftstidende – ”Hvem Vil Ikke Elskes Igen har ingen svage sange. Kun stærke og virkelig stærke”

Nordjyske – ”…. en stærk kandidat til årets dansksprogede album” (ifm. koncert i Musikkens Hus, Aalborg)

GAFFA  – “…rummer en forunderlig autencitet og særegen ro”

Jyllands-Posten – “Et smukt, poetisk værk”

Nu samler Signe Svendsen op på albumudgivelsen med en koncertrække, hvor de helt nye sange og de stærkeste kort fra bagkataloget præsenteres sammen med et særligt udvalgt band. Med sig har hun guitarist og producer Lars Skjærbæk, Palle Hjorth på tangenter og Marie Vilsbøll (VILMA) på bas, synthesizere og kor. Sammen skaber de koncerter med nærvær, fortællinger og et rum til musikken, der bliver både storladen, helt intim og nærmest filmisk.

”Det bliver intense og sjove aftener, til drømmerne og de stædigt elskende,” udtaler Svendsen ”Det her lille band er funklende fantastisk til både at lege sig igennem sangene og være super defineret på samme tid. Glæder mig meget til møde publikum sammen med dem”.

Videoer