Soulworkers

+ Support: Leftovers

Soulworkers

Beskrivelse

Soulworkers er Danmarks nyt soulband, der hylder alle de gamle mestre bl.a. James Brown, Otis Redding, Wilson Pickett, Marvin Gaye, Stevie Winwood og Al Green. De legendariske film “The Commitments” og ”The Blues Brothers” har inspireret bandet.
Medlemmerne, der alle er garvede musikere, har rødder i rock, blues og jazz, og varen leveres med overbevisende solid kvalitet langt ud over scenekanten, så publikum må overgive sig til dansegulvet.

Soulworkers line-up:
Lone ”Kram” Rasmussen, vokal
Flemming Bülow Poulsen, vokal, congas
Brian “Svensker” Nielsen, vokal
Kim Byriel, keys, vocal
Henrik Flugt, guitar
Jørgen Mogensen, Bas
Chang Østergaard, trommer
“Hanse” Jensen, sax
Per Vindum, trompet
Erling Mathiesen Baritonsax

+ Support: Leftovers

Leftovers

Leftovers er et dansk bluesband med stor interesse og lidenskab for bluesmusikken. Lidenskaben til blues, har gjort at bandet ikke har villet lægge sig fast på en speciel bluesgenre, men i stedet sprede sig over så stort et udvalg af blues som muligt – og en afstikker til andre familiære genre er absolut også en mulighed.

Musikken er præget af kunstnere som Freddie King, Eric Clapton, Buddy Guy og John Mayall, ligesom der også spilles mere moderne blues og bluesrock, inspireret af Colin James, Joe Bonamassa og Derek Trucks.

Dette giver publikum en bred vifte af bluesmusikkens forskelligheder, så der skulle være noget for alle blueselskere, lige fra den tungere moderne elektriske blues, til den mere originale.

Line-up:
Jesper Sindberg: Vokal & guitar
Keld Dalby: Bas
Gorm Uhre Vestergaard: Keys
Michael Bertel: Trommer