Stand Up’era

Den bragende publikumssucces vender tilbage

Beskrivelse

Den bragende publikumssucces vender tilbage – og 2023 udgaven er endnu skarpere, skønnere og skørere end sidst!

Gå ikke glip af muligheden for at se eller gense det anmelderroste show ’Stand Up’era’, når den hyle morsomme trio vender tilbage til Fermaten under Herning Opera Festival 2023.

’Stand Up’era præsenteres af en af operafestivalens mest folkekære, velsyngende og særdeles morsomme trioer. Sopran Lisbeth Kjærulff, baryton Lars Møller og pianist Peter Møllerhøj tager operaens store titler under kærlig behandling og kombinerer opera fra allerøverste hylde med en solid omgang komik og lystig satire. Med sang og masser af snak undersøger den komiske trio blandt andet hvordan fa’en vi i 2023 stadig kan spille operaer skrevet af hvide heteronormative/ciskønnede, privilegieblinde mænd og bare fraskrive os ansvaret for alskens krænkende indhold, kvindefjendtlig adfærd, MeToo, børnearbejde, forældede kønsmønstre, racisme, aldersfacisme og meget mere. Stand up’era er en kærkommen guide til alle krænkelsesparate: slip frelst igennem operalitteraturen – nyd den skønne musik, uden at gå på kompromis med din kompromisløshed!

Sådan lød det i anmeldelser og debatindlæg fra Herning Folkeblad efter Stand Up’era havde urpremiere ved Herning Opera Festival 2022:

”Hvis nogen nogensinde skulle have betvivlet Lisbeth Kjærulff Madsens og Lars Møllers komiske kvaliteter, må de være gået totalt omvendte fra Fermaten efter »Stand Up’era«

”Benene blev slået væk under publikum, der måtte overgive sig til latteren den ene gang efter den anden. Formatet var en af operafestivalens nyskabelser, og det er ikke for meget at sige, at det var et scoop af de helt store. Lystigt og saftigt leveret af Lars Møller, Lisbeth Kjærulff og pianisten Peter Møllerhøj