Skullclub

+ Strawberry Slaughterhouse

Beskrivelse

En hårdtslående aften på Fermaten i selskab med to legendariske bands.

 

Skullclub

Ud af Koldinghus´ lange skygger springer bandet Skullclub op og nikker noget af en skalle til rockglade landkrabber!

Skullclub har nu gjort de skrå brædder usikre i 10 år og det bliver vi ved med! Skullclub er klar til at rykke deres publikummer rundt endnu engang. Som altid har de haft et par nye numre igennem kabyssen og dem skal publikum, traditionen tro, have lov til at snuse til, inden Skullclub smider dem på deres tredje album.

Med deres eget mix af folk, Punk, sing-al ong og rock ’n’ roll tilsat et stort glimt i øjet, er Skullclub blevet sammenlignet med så forskellige bands som: Dropkick Murphy’s, Skambankt, Flogging Molly,Turbonegro og Motörhead. Og med et hårdtslående tekstunivers, der minder lytterne om deres skyggesider, lægger Skullclub fra land og holder den fest som længe har været savnet på den danske rockscene.

 

Strawberry Slaugtherhouse

Et af 90’ernes mest interessante danske rockbands er tilbage. De startede i virkeligheden som et filmprojekt, da de to venner Karsten og Stoikopf havde i sinde at lave en film og et soundtrack om et fiktivt rockband i protest mod hele grunge-bølgen og den ’weltschmerz’, den forherligede. Filmen blev dog aldrig til noget – i stedet blev numrene til filmen soundtracket for bandet Strawberry Slaughterhouse.

Bandet eksisterede i 1992-1999, og de nåede at udgive to albums og optræde på Roskilde Festival to gange. Samtlige singler blev ’Ugens Uundgåelige’ på P3, de blev Grammy-nomineret og spillede et utal af udsolgte koncerter i både Danmark og i udlandet for trofaste og dedikerede fans.

Strawberry Slaugtherhouse har brugt de sidste par år på at lege sammen i studiet og i øvelokalet, og når 3/4 af de oprindelige medlemmer igen står på scenen, vil der muligvis blive luftet et par nye sange side om side med numre fra de to albumudgivelser ’Teenage Torturechamber’ (1995) og ’Suck and the art of surviving surburbia’.

Den oprindelige bassist, David, er desværre forhindret i at være med i bandet igen. Ny bassist hedder Mads Dammann som har en fortid i bandet The Hitchcocks. De tre tilbageværende medlemmer af Strawberry Slaughterhouse, Karsten, Caspar og Henrik, har gennem alle årene forblevet venner og fremover kommer de altså til at se endnu mere til hinanden, da en ny udgivelse ”Heart of Cheapness” er i støbeskeen. Første single ”PleasureCrusing kan høres her. Derudover er Anders Vestergaard kommet med på orgel og keys.

Videoer