The Guests

Med egne numre og fantastiske fortolkninger af store sangere som John Lennon og Nina Simone

Beskrivelse

Du er hermed inviteret indenfor til en aften i selskab med to helt særlige musikalske væsner, der før har spillet med store navne som David Bowie, Barbra Streisand og Rod Steward. Du vil blive draget ind i et univers, hvor sangerinden Lucy Woodward og pianisten Henry Hey vil fortolke nogle af de største sange fra blandt andet John Lennon, Nina Simone og andre af de største musikalske gennem tiden. Derudover åbner de op for deres eget bagkatalog.

Lucy Woodward er født i London, opvokset i New York og Holland. Her fik hun musicals, Puccini og mellemøstlig musik ind med modermælken – hun voksede nemlig op med en mor, der var mavedanser og operasanger, samt en far der var dirigent og komponist. De tidlige påvirkninger førte hende ind i musikkens verden, hvor hun i starten af 00’erne opnåede stor succes og scorede to BMI Music Awards. Udover solokarrieren, så har Lucy Woodward haft travlt med at turnere med Pink Martini, Rod Stewart og Snarky Puppy, og derudover inkluderer hendes indspilninger som baggrundsvokalist navne som Celine Dion, Barbra Streisand og Chaka Khan.

Som søn af to musikalske forældre sugede Henry Hey massevis af The Beatles, orkestermusik og jazz til sig fra hans allertidligste dage. Musikken førte ham til New York, hvor han kom til at optræde med jazznavne som Jeff ‘Tain’ Watts, Seamus Blake og Donny McCaslin. Arbejdet ledte til arbejde på flere film og pop-udgivelser og på opfordring fra Phil Ramone blev han en del af husorkesteret for det årlige awardshow for ‘Songwriters Hall of Fame’. Og så tog det fart. Han blev nemlig en del af udgivelser for stjerner som David Bowie, George Michael og Rod Steward.

Videoer