Gratis koncert med Blæst

og Josie Amadonna / Afholdes i Sdr. Anlæg

Beskrivelse

Den 15. september er du inviteret til gratis koncert med nogle af de allermest spændende navne på den danske musikscene. Herlighederne foregår i Sdr. Anlæg, hvor du kan opleve succes-bandet Blæst og den talentfulde rapper Josie Amadonna.

Koncerten afholdes i samarbejde med Student Cup Herning, men der er fri adgang for alle til koncerten!

Josie Amadonna går på scenen klokken 17.30. Blæst indtager scenen klokken 19.00.

 

Blæst

Skal man have fat i et af de mest eftertragtede bands på den danske musikscene, så skal man have fat i Blæst. Sommeren over kan de opleves på de helt store festivalscener, og det unge band har endda fået en frygtindgydende ære at åbne Orange Scene på dette års Roskilde Festival. De fleste kender sangen ‘Juice’, som for alvor fik navnet Blæst til at klæbe sig fast hos danskerne og diverse radiokanaler.

Attituden er tilbagelænet og ubesværet, men de groovy, delikate popsange er båret af en ukuelig musikalsk fremdrift. Blæst er indbegrebet af ørehængende melodier med en lyrik, der omfavner det nære og de små hverdagsøjeblikke, som rummer stor poesi, hvis man blot ser efter. Der gemmer sig historier om farverige partycrashers på Roskilde festival, tungsind og festromancer, og de simple, ungdommelige tekster bliver leveret af Fernanda Rosa, der med sin karismatiske vokal og stærke melodier, leder tankerne tilbage på 80’ernes og 90’ernes danske popikoner.

 

Josie Amadonna

23-årige Josefine Amalie Vinther Møller laver musik under navnet Josie Amadonna, med en attitude som på én og samme tid er både charmerende og flabet. Med en dragende stemme og kække rim tager hun dig med ind i et eksplosivt lydunivers af energiske hiphop- og r’n’b-produktioner. Josie er opvokset i den lille vestjyske by, Mejrup kirkeby, hvor ingen skiller sig synderligt ud. Det er dog ikke til at se på hendes spydige raplinjer, som er fulde af power og kærlighed til sig selv. Hendes tekster tager udgangspunkt i egne følelser, og handler om alt fra fest og farver, til når det hele føles ‘Op ad bakke’.

Josies flabede punchlines og konstant skiftende flowskemaer rammer som en lavine af selvsikkerhed og energi. Hun er helt sin egen, og med en rå ærlighed håber hun at inspirere andre til at tro på sig selv og udleve deres indre ‘bad ass bitch’.

Josie Amadonna er de seneste år stormet frem på den danske musikscene, og er blevet kaldt dansk hiphops nye monark. Hun var blandt de fem finalister i Karrierekanonen, spillede til Vegas Udvalgte og hendes singler ‘Donkey Kong’ og ‘Shopaholic’ strøg direkte ind på P3’s rotations liste. Singlen ‘Op Ad Bakke’ blev desuden kåret til Ugens Voice Choice.

Videoer