Uffe Lorenzen

+ Support: Michael Hamilton

Uffe Lorenzen 2018

Beskrivelse

Uffe Lorenzen – Koncert på Fermaten i Herning, fredag den 9. marts 2018

Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rock scene siden slutningen af 80’erne og fik et gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de første bands vandt P3 Prisen og siden spillede to år i træk på Orange Scene på Roskilde. Senere fulgte et endnu større gennembrud med Spids Nøgenhat, der nærmest blev folkeeje med singlen ”Lolland Falster” og albummet Kommer Med Fred, der indbragte to DMA priser og to Steppeulve.

Uffe Lorenzen har efterhånden spillet en del solo-koncerter de seneste år, men nu tager han på sin første større turné sammen med sin 12-strengede akustiske guitar, der tager ham rundt i hele Danmark. Materialet vil bestå af nye sange fra hans første solo-album Galmandsværk, Spids Nøgenhat klassikere og udvalgte covers af personlige favoritter fra 60’erne og 70’erne

”Et magisk syrebad af følelser” lød overskriften i Politikens 6-stjernede anmeldelse af Uffe Lorenzens solo-koncert på Roskilde Festival 2017.

Support: Michael Hamilton

 

Du kender måske “Helt Normale Mennesker”, “Hensynsbetændelse”, “Som En Tankstation På En Rasteplads På Din Motorvej” og “I Fucking Love New York”?

Sidstnævnte er blevet vist 206.000 gange på YouTube i skrivende stund.

Og måske kender du også “Mig & Sidney Lee”, “Ka’ Vi Så Få Fred”, “Åååh Riskær” og “Jobcenter Viborg”, som alle er blevet indspillet af Fransk Dolkeparti?

Hamiltons sange er i det hele taget blevet indspillet af en lang række danske og udenlandske artister, som for eksempel Michael Weston King (UK) og Ron Sexsmith (CAN).

Han er grundlægger af Århus Sangskriver Værksted og har været vokalproducer for blandt andre Mads Langer.

 

Videoer