Warm Up Festival

Gratis online festival

Beskrivelse

Den 6. maj må spillestederne igen byde jer indenfor til livemusik. Indtil da er Fermaten og en række andre danske spillesteder gået sammen for at skabe en festival, der varmer op til genåbningen af kulturen.
Se lineuppet her, og glæd dig til en perlerække af gode, gratis streaming-koncerter hver dag kl. 20.00 direkte fra Fermatens Facebook-side.

Den 27. april: Kom vi løber (Fra Fermaten)

Kom Vi Løber er nærværende vokal, legende danske tekster og skæve guitartemaer, som giver elektronisk indierock et frisk skud fra hoften.

 

Den 28. april: Earn your scars (Fra Godset)

Det er hardcore, det er jysk, og det er hårdtslående. Earn Your Scars er opstået i en fælles kærlighed til hardcore-genren, som de nu deler ud af til Warm Up Fesitval.

 

Den 29. april: Kaleiido (Fra Dexter)

Når guitarist Anna Roemer og saxofonist Cecilie Strange slår pjalterne sammen, opstår en kraftfuld og nysgerrig improvisation. Det er musik, der bevæger sig i tid, i rum og i sted.

 

Den 30. april: Bound by Law (Fra Dexter)

Bandet Bound by Law har siden 2014 opnået bred anerkendelse inden for genren Dark Country. De garanterer medrivende koncerter med inderlige fortællinger i et interessant univers.

 

Den 1. maj: Mirja Klippel og Ida Wenøe (Fra Sønderborghus)

Det er store stemmer og dybe klanguniverser, der er på spil, når finske Mirja Klippel og danske Ida Wenøe inviterer indenfor til lyden stærke vokaler.

 

Den 2. maj: Morten Christensen & Band Uden Navn (Fra Dexter)

Skrøbelig vokal og guitar er i højsædet, når Morten Christensen begiver sig ud i kompromisløse instrumenteringer med nærværende fortællinger. Sammen med Band Uden Navn leverer han dansksproget indiepop.

 

Den 3. maj: Bite the bullet (Fra Pavillonen)

Vi lover utæmmet, energisk rock og et hektisk og dansabelt bud på syrepop anno 2021, når Bite The Bullet blandet deres riffbårne rocklyd med letantændelige elektrobeats, fængende pophooks og rave energi.

 

Den 4. maj: The Awesome Welles (Fra Tobakken)

Mørkemændene fra The Awesome Welles optræder til Warm Up Festival med melankoli tilsat akustiske instrumenter i et organisk og monstrøst lydbillede.

 

Den 5. maj: Afslutningsprogram

Vi runder festivalen af med uddrag fra alle koncerter. Aftenen styres af konferencier Jesper Nyborg.

Videoer