Fermaten søger salgs- og marketingansvarlig

Er du skarp til salg, marketing og kommunikation, brænder du for livemusik og vil du spille en central rolle i at give et af regionens mest visionære spillesteder en marketing- og PR-mæssig saltvandsindsprøjtning?

Hvis du kan svare ja til dette, er du måske lige præcis den, vi leder efter!

Fermaten er regionalt spillested i Herning med en lang historie og en tradition for tæt samspil med vores dygtige og engagerede frivillige. På Fermaten har vi store ambitioner omkring arbejdet med markedsføring og sponsorer, og vi leder derfor efter en salgs- og markedsføringsansvarlig til en nyoprettet stilling.

Du vil have vide ramme og få ansvaret for at koordinere og eksekvere Fermatens marketingaktiviteter i bred forstand, i samarbejde med Fermatens leder. Du skal derudover også kunne arbejde analytisk med at sikre et stort kendskab til vores eksisterende og potentielle publikum.

Du vil også få ansvaret for at opsøge nye sponsorer og servicere Fermatens nuværende sponsorer, og du vil spille en nøglerolle i planlægning, koordinering og eksekvering af arrangementer i Fermatens nyetablerede lounge i tæt samspil med stedets frivillige.

Vi forventer at du:

  • Har en bred erfaring med markedsføring, gerne fra kulturverdenen og at du trives hjemmevant med at planlægge og eksekvere kampagner på relevante kanaler – fra lokale til sociale medier.
  • Er rutineret, målrettet og opsøgende når det kommer til at finde nye sponsorer til Fermaten. Vi forventer, at du kan ”sælge Fermaten” med stor passion. Hvis du allerede har et bredt netværk området, vil det naturligvis være en fordel.
  • Har evnerne og modet til at give vores generelle markedsføringsindsats et løft og at du kan tænke kreativt og skævt, og få det maksimale ud af de midler der er til rådighed
  • Har relevant uddannelse i forhold til markedsføring – helst på minimum bachelor-niveau
  • Arbejder godt med andre, både i og udenfor organisationen, både de frivillige, kontoret og bestyrelsen, samt en bred vifte af sponsorer.

Stillingen er som udgangspunkt 37 timer om ugen med start omkring 1. september.
Løn efter kvalifikationer.
Send din ansøgning til rikke@fermaten.dk snarest mulig – og senest 28. juni 2020
Vi holder samtaler i uge 27 + 28.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til spillestedsleder Rikke Andersen på rikke@fermaten.dk.