Ny formand for Foreningen Fermaten

Mikkel Boni Kjeldsen har været frivillig på Fermaten i snart 25 år. Nu sætter han sig i formandsstolen.

Efter generalforsamling på Fermaten i sidste uge har spillestedets nye bestyrelse nu konstitueret sig, og i den forbindelse valgte Ove Rytter at trække sig fra formandsposten efter 10 år som formand for Foreningen Fermaten.

En enig bestyrelse valgte tirsdag aften at indsætte Mikkel Boni Kjeldsen som ny formand for foreningen, Ulrich Gorm Albrechtsen blev valgt som ny næstformand, mens Lars Sørensen fortsætter som kasserer.

“Efter snart 25 år som frivillig, er jeg glad for at indtage en ny rolle, hvor jeg kan være med til at udvikle Fermaten yderligere, sammen med resten af de dedikerede frivillige og ansatte”, udtaler den nye formand.

Mikkel Boni Kjeldsen er 42 år, og har været tilknyttet Fermaten som frivillig, siden han var 20 år, og har således et indgående kendskab til Fermatens kultur og historie. Gennem mange år har han været én af spillestedets frivillige ledere, der står for afvikling af stedets koncerter. Den post overlader han til en afløser ved udgangen af forårssæsonen, for at koncentrere sig om arbejdet i bestyrelsen.

Mikkel arbejder til daglig som grafiker på Bestseller i Brande, men bor i Herning sammen med sin hustru Tina, der også er tidligere frivillig på Fermaten.

Fermaten takker Ove Rytter, der gennem 10 år har ydet en stor og uvurderlig indsats som formand.

Fermatens bestyrelse er følgende:
 
Mikkel Boni Kjeldsen – Formand
Ulrich Gorm Albrechtsen (kommunalt udpeget)  – Næstformand
Lars Sørensen – Kasserer
Rasmus Bang (kommunalt udpeget)
Ole Juel (personalrepræsentant)
Ove Rytter
Thomas Høeg
Mette Ullits Sørensen