Ginne Marker

Startskud på årets Moorjazz Festival

Ginne Marker

Beskrivelse

Ginne Marker x Moorjazz Festival – Koncert på Fermaten 4. juni 2020 kl. 17.00

OBS: Begrænsede pladser

Billetsalget til årets MOORJAZZ FESTIVAL starter på torsdag den 4. juni starter, og det markeres med en live-koncert med sangerinden og guitaristen Ginne Marker. Koncerten foregår på Fermatens, og der vil være fri entré men begrænsede pladser. Koncerten går i gang kl. 17.00, men allerede fra kl. 16.00 vil Niels Overgaard finde DJ-pulten frem og sørge for, at lækre jazztoner spreder sig i Smallegade.

“Efter flere måneders stilhed, har vi en enorm lyst til igen at fylde Fermaten og Herning med live-musik. Og hvilken bedre måde at skyde billetsalget til Moorjazz Festival 2020 i gang end med en live-koncert på Fermaten. Ginne Marker er en fantastisk sangerinde, som vi havde håbet at kunne præsentere på festivalen 7. november. Det kan desværre ikke lade sig gøre i år, men heldigvis er det lykkedes os at få hende til byen i denne uge. Der er selvfølgelig nogle begrænsninger og retningslinjer, vi må forholde os til, men vi glæder os over, at vi igen må spille live-musik for publikum”, fortæller spillestedsleder på Fermaten, Rikke Andersen.

Om Ginne Marker
Det er uhyre sjældent at møde så rent og modent et talent som Ginne Marker.

Dette 25-årige Aalborgensiske stjerneskud kan med sine smukke og originale sange, sit fremragende guitarspil og sin rørende stemme virkelig formidle store følelser på en lavmælt, underspillet og, ja, Nordjysk facon.

Kald det pop, jazz-pop, singer-songwriter. Hendes musik favner det hele og har inderlighed og stærk historiefortælling som sin røde tråd.

Ginne Markers debutalbum, For Seasons to Come, udkom i november 2019 på Giant Birch, og tæller allerede nu over 1 million streams. Albummet, som er produceret af Aske Jacoby, har modtaget mange flotte anmeldelser – bl.a. 5 stjerner i GAFFA og 4 hjerter i Politiken. Bloggen JazzNyt har det på listen over Bedste Udgivelser 2019, og det har været ugens album på P5.

I 2019 havde Bands of Tomorrow hendes optræden på SPOT festival i top 10, og hun fik roser for sin optræden på Cph Jazzfestival og til DMA Jazz.

I 2020 har hun været rundt i hele landet som support for både Claus Hempler og Signe Svendsen, og de to koncerter i marts på det legendariske Jazzhus Montmartre er begge udsolgt – som de første koncerter i København.

Videoer