IAMJJ

Support: Kong Creed

Beskrivelse

IAMJJ med band – koncert på Fermaten i Herning 16. november 2019

Den blot 25-årige danske sangskriver IAMJJ tumler med de største emner i sine oprigtige sange. Og han tør pege på de største navne som inspirationskilder: Nick Cave og Leonard Cohen inden for musik. Damien Hirst og Tal R inden for billedkunst.

Melankolien hos IAMJJ er så hårrejsende, at man har svært ved at tro, at han er dansk, og bare 20-22 år da mange af numrene er blevet skrevet.

Og han er klar til at gå i samme fodspor som nogle af de største sangskrivere: Derind hvor man tør stå i sit jakkesæt og ligne en stærk mand, men samtidig udstille al sin sårbarhed og alle sine fejl.

”Jeg skriver bedst, når jeg har gjort noget forkert, eller har noget at bevise. Der skal være noget ultimativt på spil. Der, hvor du står på en slagmark, og alle dine venner er døde, og alle pilene kommer imod dig. Det er de sekunder, jeg laver musik til. Det er musik, der svarer til det sidste måltid på dødsgangen. Der hvor det smukke og det grimme smelter sammen,” siger IAMJJ

IAMJJ sluttede 2018 af med udgive singlen ”Hitomalo”, som PT er mest spillede single på P4. IAMJJ udgiver i foråret ny single, og EP, samt et helt album til efteråret.

Kong Creed

Kong Creed er nøgent indie-pop-rock med et squeeze af singer-songwriter – derefter fusioneret med et dystert Radiohead-inspireret lydbillede. Deres påfaldende lyd er frisk og ærlig, og medfører spændende melodik såvel som fængende tekster, der fortælles direkte fra hjertet.

Det Herning-baserede band har været længe undervejs, men tog endeligt sit første skridt mod den danske musikscene i 2018, med udgivelsen af EP’en ‘Indigo’. I løbet af 2019 har bandet arbejdet på nye kreationer og at finde tættere på deres egen lyd.

Glæd jer til at høre Kong Creed live, når de lader kærligheden og afmagten tage over.

Videoer