Julemetal

Line Up: The Interbeing + Unseen Faith + Sansera

Beskrivelse

Kom til hårdtslående julemetal på Fermaten og oplev tre bands sætte den helt rigtige stemning til en kold decemberaften.

 

The Interbeing


Industrial Metalcore-kvintetten The Interbeing er tilbage med et højt tempo og aggressiv attitude. I en symbiose af teknisk overlegenhed, dystre break-downs, pulserende industrielle elementer og et melodisk overskud, har The Interbeing skabt deres helt egen lyd. Gør klar til en magtdemonstration i tight og progressiv metalcore, krydret med et storladent melodisk og atmosfærisk tæft!

 

Unseen Faith

Unseen Faith leverer en knusende fusion mellem deathcore og metalcore af den højeste standard. Bevæbnet med tunge guitarriffs, masser af energi og halsbrækkende breakdowns er Unseen Faith mere end klar til at komme ud og sætte sit aftryk på verden. Forvent et show, der hiver pulsen helt op i det røde felt og en energisk mavepuster, når jorden gennemrystes under tilskuerens fødder.

 

Sansera

Fra de mørkeste egne af det nordlige Danmark er en ondsindet kraft vågnet. Sansera er en ung og lovende blackened metalcore kvintet på en mission for at opnå deres plads blandt de fineste tunge musikakter i deres hjemland. Drevet af rasende instrumentaler og hjerteknugende, brølende vokaler, bringer Sansera en ny dybde og betydning til ordet mørke med deres karakteristiske lyd og visuelle æstetik – en foruroligende forening, der efterlader lytteren i en kamp for livet, før de uundgåeligt giver efter for nedstigningen og lader mørket tage sin plads.

Videoer