Luftens Helte

Musikken fra de største tegnefilm

Luftens Helte

Beskrivelse

Luftens Helte – Koncert på Fermaten i Herning – Fredag den 4. december 2020

BEMÆRK AT SHOWET AFHOLDES PÅ TERMINALEN, GODSBANEVEJ 7 I HERNING!

Opdatering ift. Corona: Alle koncerter afholdes som udgangspunkt. Hvis der skulle ske ændringer, meddeles det både på mail til alle billetkøbere, her på hjemmesiden og på Facebook-begivenheden.

De opdaterede retningslinjer kan desuden læses her: https://fermaten.dk/covid-19/

Luftens Helte vender stærkt tilbage til Fermaten i 2020 med et storslået show. Det er en musikalsk oplevelse i absolut særklasse, når Luftens Helte spiller op til fest med de velkendte og elskede sange fra de største tegnefilm gennem tiden.

Oplev sange fra film som Løvernes Konge, Herkules, Aristocats, Vaiana og Tarzan blive vækket til live, når Luftens Helte indtager Fermaten d. 4. december!

Luftens Helte består af en energisk rytmegruppe, en sprudlende blæser- og strygersektion, samt hele tre forsangere, der på hver deres karakteristiske måde tager publikum ind i et magisk univers. Det store væld af forskellige instrumenter giver tilsammen den autentiske lyd, man kender fra de folkekære tegnefilm.

Luftens Helte er lyden af nostalgi, kærlighed og magi kogt ind til en helt særlig koncertoplevelse, du aldrig vil glemme.

Videoer