Mekdes

Support: Kedde

Beskrivelse

Mekdes – Koncert på Fermaten i Herning – Torsdag d. 17. februar 2022

Til denne koncert er det muligt for studerende at købe billet til 100 kr. i døren. Læs mere om studierabatten her.

Soulstjerneskuddet varmer op til debutalbummet med singlen ‘Greedy’ og annoncerer sin hidtil største tour.

Siden Danmarks genåbning har Mekdes igen fået travlt med at spille koncerter. Foruden Plænen i Tivoli, Copenhagen Pride og Hotel Cecil, har hun indtaget nogle af årets største festivaler som Tomorrow Festival og Tilbage Til Live. I forbindelse med det længe ventede debutalbum, som udkommer i begyndelsen af 2022, drager Mekdes og hendes uforlignelige band på deres til dato største tour med stop i 15 danske byer.

Mekdes har bevist sig som en stærk og nærværende performer, og publikum kan godt begynde at glæde sig til at blive tryllebundet af koldingenserens overlegne vokal, ærlige tekster og sjælfulde blanding af r’n’b, pop og soul.

 

Greedy

Som forsmag på albummet, udsender Mekdes allerede nu singlen ‘Greedy’, og med den også et skarpt budskab: “Greedy handler om at blive lukket ind i varmen for så at opdage, at folk alligevel godt liiige kunne tænke sig at lave lidt om på dig. Som om man aldrig helt er god nok. Men hvis folk ikke vil have dig for den, du er, så fuck dem”, siger Mekdes uden at tøve.

Det energiske track, der emmer af sjæl og empowerment, er produceret ene og alene af den unge sanger og sangskriver, hvis sans for ørehængere ikke er til at overhøre. Hun er kommet langt med at gøre tingene på sin egen måde, og med sin neo-soulede r’n’b og stærke produktioner, har hun slået sit navn fast på den danske musikscene.

 

Support: Kedde

Kedde har gået og brygget på sin lyd og sine tekster gennem de seneste år, og er nu klar med et live-set, der giver et indblik i hans artistiske udtryk og hvad fremtiden har at byde på. Grundstenene for hans musik er lagt på musikuddannelsen MGK, og hans musik byder på dybfølte, jordnære personlige tekster, tung groovy pop, lige til det helt simple singer/songwriter. Alt sammen båret af stemmen, der binder det hele sammen, til essensen af Kedde.

Interessen for Kedde stiger gradvist, jo mere han viser sig frem, hvorfor flere og flere branchefolk begynder at følge med på sociale medier. Mekdes har personligt udvalgt ham, som support på hendes tour. Han er uundgåeligt en kunstner, man kommer til at høre meget mere om i fremtiden

Videoer