Michael Kratz

Koncerten optages til DK4

Michael Kratz

Beskrivelse

Michael Kratz – Koncert på Fermaten i Herning, mandag den 6. februar 2017

Michael Kratz er nu klar med sit længe ventede follow up album til hans første solo udgivelse, Cross That Line, og det fejres med en eksklusiv semi-akoustisk koncert på Fermaten i Herning. Koncerten bliver optaget til TV, og vil senere blive udgivet på cd.

Michael Kratz udtaler:
“De sidste tre år har været et musikalsk eventyr, hvor jeg har fået mulighed for at indspille min egen musik med bl.a Steve Lukather ( Toto ), Michael Landau, David Garfield og Dom Brown ( Duran Duran ). Alle musikere som jeg har set op til, siden jeg var ganske ung. Disse indspilninger resulterer nu i mit nye album, som jeg glæder mig til at udgive i 2017 … ligesom jeg glæder mig til at præsentere nogle af dem for publikum her på Fermaten”

Med denne semi-akustiske koncert skærer Michael Kratz helt ind til benet. Der vil blive spillet sange fra både det første solo album samt fra det kommende, og med udgangspunkt i eget liv, er teksterne dybt personlige fortællinger. Genren er West Coast Pop/Rock, og på scenen bliver Michael Kratz bakket op af et 7 mand stort band.

Obs !
Der gives ikke medlemsrabat på dette arrangement

Videoer