Red Warszawa

+ Support: Demolizer

Beskrivelse

Red Warszawa + support: Demolizer – Koncert på Fermaten i Herning, 27. april 2019

Red Warszawa’s bedste råd til folk, som ikke har råd til Red Warszawa, er “træk til du har råd”. Det står også i “Råd og resultater” under klummen: “Dårlige råd”. Men hvis du dårligt har råd til Red Warszawa kan du altså lige så godt trække. Altsåååå…. de der bas-ører det koster at gå til Red Warszawa er hurtigt tjent ind på en håndtrold. Hvis du skal have råd til hele turen, skal du nok også give fod. Så får du råd. Red Warszawa giver gerne hånd…. også fod. Jens har engang prøvet at få finger. Der er også nogen som kan hive en ko ud af røven på en ko og de bruger hele armen. De bruger gerne en lang sort handske, men det gør Jens ikke!!!

 

 

 

 

 

 

DEMOLIZER

Hvis hæsblæsende vokal, skrigende hurtige guitarer, rungende bas og tordnende trommer ikke siger dig noget, skal Demolizer med garanti nok ændre det. Baseret i København brygger de 4 gutter rå, nådesløs old-school thrash til masserne.

Originalt stiftet af Ben og Bjørn under navnet ‘Radtskaffen’, senere ændret til det nuværende navn ‘Demolizer’ efter tiltrædelsen af Max og Aria, har der kun været én retning i dette band: At fortsætte bølgen som Slayer, Anthrax, Nuclear Assault m.m. begyndte.

Videoer