Southern Avenue (US)

Blues tilsat rock, soul, gospel og et stænk pop

Beskrivelse

Southern Avenue (US) – Koncert på Fermaten, Herning – Tirsdag den 26. april 2022

Til denne koncert er det muligt for studerende at købe billet til 100 kr. i døren. Læs mere om studierabatten her.

Det amerikanske band Southern Avenue er på en mission: At forsøge at skubbe grænserne for, hvad det betyder at være et blues-band i den moderne verden. De bøjer og former deres musikalske arv med elektriske optrædener, levende produktioner og en bemærkelsesværdig klar vision.

Bandet består af vokalist Tierinii Jackson, guitarist Ori Naftaly, trommeslager Tikyra Jackson, pianist Jeremy Powell og bassist Evan Sarver. Sammen har de produceret en vidtspændende samling af originalmusik, hvor størstedelen er skrevet af den israelskfødte guitarist Ori Naftaly og vokalisten Tierinii Jackson. Musikken forbinder dem til Memphis’ fortid og samtidigt demonstrerer den deres ambitiøse hensigt om at udvikle Memphis-musikken til noget nutidigt. Southern Avenue bringer ‘the southern soul legacy’ ind i det 21. århundrede, hvor bandet bevarer sin ære og tradition, imens de stræber efter en mangfoldighed og universal version, der er helt deres egen.

“Southern soul er grundstenen for så mange forskellige stilarter,” siger Tierinii. “Vi bruger nogle af dem til at udforske.”

Southern Avenue har virkelig bevist deres værd, når de turnerer med deres sjælfulde humør, fantastiske sceneoptrædener og en stor musikalitet. Og nu er bandet, som har spillet i dusinvis af lande inkl. store scener som Bonnaroo, Firefly, Electric Forest og Lockn’, ivrige efter at komme ud og møde deres nye og gamle fans.

Videoer