Streamingkoncert: Vestbo Trio

Gratis online-koncert!

Beskrivelse

Vestbo Trio – Streamingkoncert fra Fermaten – Fredag d. 26. februar 2021

Koncerten streames på Fermatens Facebook-side, som du finder her.

Det er lockdown, Fermaten er lukket, og dét er ikke til at bære! Derfor inviterer vi til en minikoncert med Vestbo Trio og deres stemningsfulde musik. Sæt dig godt til rette og nyd 4 numre med denne velspillende trio!

Vestbo Trio har med 10 år på bagen vist sig langtidsholdbare med deres særlige mix af melodi, groove og blues’et guitarspil. Instrumental musik levnes ikke megen tid i radioen, og Vestbo Trio toner heller ikke frem som en traditionel jazz-trio, nærmere som en slags blend af jazz/blues/indie og twangguitar. Alligevel er det lykkedes trioen at finde sin rette hylde, og derfra er det kun gået opad: Vestbo Trio’s seneste album “Gentlemen…” blev indspillet i Mark Knopfler’s studie i London, og albummet gik ind som #1 på den danske vinyl top 40 – en suveræn bedrift for et instrumentalalbum! Året forinden udkom fællesalbummet DOPPLER EFFECT sammen med Uffe Steen Trio, og fokuseret turnéaktivitet har de seneste år været med til at udbrede kendskabet til Vestbo Trio.

Til efteråret udkommer Vestbo Trio’s nye album, som for første gang både vil bestå af instrumentale numre, samt numre med vokal: Bjørn Fjæstad fra BAAL medvirker på pladen, hvor han sammen med trioen fortolker numre af bl.a. Lambchop og Bob Dylan. Albummet udkommer worldwide i samarbejde med højttalerfirmaet DALI, og Vestbo Trio feat. Bjørn Fjæstad gæster naturligvis Fermaten på den efterfølgende turné.

Besætning:

Michael Vestbo: Guitar

Eddi Jarl: Trommer

Jesper Smalbro: Bas

 

Oplev Vestbo Trio live på Fermaten til oktober!

Udover at kunne dele streaming-koncerten med jer alle, så er vi også så heldige, at vi den 27. oktober kan præsentere Vestbo Trio i selskab med Bjørn Fjæstads fabelagtige stemme. Billetsalget er startet, og du kan købe billet ved at klikke her.

Videoer