Streamingkoncert: Kosmos

Gratis online-koncert!

Beskrivelse

Kosmos – Streamingkoncert fra Fermaten – Fredag d. 19. februar 2021

Koncerten streames på Fermatens Facebook-side, som du finder her.

2020 blev ikke som forventet; mange af Fermatens koncerter blev afholdt for et siddende publikum, mundbind blev en del af koncertoplevelsen, og i det hele taget blev der lagt en dæmper på de ellers tiltrængte festlige oplevelser. Men vi formåede at holde musikken, kulturen og stemningen i live.

Indtil videre har 2021 ikke budt på livemusik, og lige nu betyder restriktionerne, at vi i første omgang er lukket ned indtil 28. februar. Derfor bringer vi i samarbejde med MOORJAZZ Festival nu livemusikken ud til dig. Du kan glæde dig til at opleve jazz-orkesteret Kosmos give koncert i intime omgivelser på Fermaten. Koncerten filmes af Uffe Birk, hvis talent gør koncerten nærmest helt filmisk smuk.

 

Om Kosmos

Kosmos er en trio, der gennem instrumentalmusikken giver rum til nysgerrighed og impulsivitet. Trioen finder inspiration fra forskellige dele af verden og lader elementer af bl.a. den nordiske musik og jazzen finde plads i deres komplekse kompositioner og legesyge improvisation.

Det spontane er i højsædet, når musikken overlades til kemien mellem musikerne selv og deres publikum. Kosmos er bl.a. blevet omtalt af Master Fatman (tidligere vært på P8 Jazz).

Besætning:
Frede Holger (klaver)
Harald Hagelskjær (bas)
Gustav Hagelskjær (trommer)