Ti jeg ka’ li’

Hør Claus Elming fortælle hvilke ti sange, der har fået en plads i hans hjerte

Beskrivelse

Ti jeg ka’ li’ m. Claus Elming – Fermaten Lounge, Herning – Torsdag den 27. april 2023 (BEMÆRK, AT DER DESVÆRRE IKKE ER KØRESTOLSADGANG TIL 1. SAL)

Om nogen er Claus Elming synonym med amerikansk fodbold. Han var medstifter af Herning Hawks og Åarhus Tigers og senere træner. Og ikke mindst var han gennem en lang årrække studievært, når NFL blev vist på dansk tv natten til søndag. Det var et program, der brød med gængs sportsdækning og sendte tusindvis søvndrukne på arbejde og i skole mandag morgen. At han også har været vært i Vild med Dans i 14 sæsoner ved de fleste i Herning sikkert:)

Men hvad lytter han til? Er han til tyrolermusik, amerikansk vestkystrock, musicals, dansktop eller opera? Og hvad betyder musik for ham? Det og meget mere, kan du få indblik i, når Claus Elming er gæst i Ti jeg ka’ li’. Her vil han fortælle om 10 sange, som betyder noget for ham. Og så skal vi selvfølgelig også høre sangene og opleve et par af dem bliver opført live.

 

Om Ti jeg ka’ li’

Ti jeg ka’ li’ er arrangeret i et samarbejde mellem Fermaten, Dansk Musiker Forbund. phono.dk og Herning Bibliotekerne. Det er et koncept, hvor en person med tilknytning til Herning interviewes overfor et publikum om 10 sange, gæsten kan li’. Vi skal høre alle sangene og to af dem bliver opført live.

Køb billet a 100 kr. incl. en øl eller vand.