Thrash Metal Armageddon Tour

Line up: Destabilizer, Anarchy Zone, Swartzheim og Plaguemace.

Beskrivelse

Thrash Metal Armageddon Tour 2023 – Koncert på Fermaten, Herning – Lørdag den 22. april 2023

Den 22. april kan du komme til en hårdtslående aften på Fermaten. Denne aften kan du opleve hele fire metalbands, der sikrer lydsiden til dine moshpits og wall of deaths.

Line up: Anarchy Zone, Destabilizer, Swartzheim og Plaguemace.

 

Destabilizer

Destabilizer er det sidste nye bud på dansk Thrash Metal! Siden det herrens år 2020 har bandet fremmanet riffs i dødbringende tempo, synderrivende trommer og vokaler med masser af attitude, fluks fra hovedkvarteret, Platform K, dybt i Horsens kulsorte hjerte. Inspirationen er klassisk thrash fra 80erne, Exodus, Razor og Slayer. På de første spæde år har Destabilizer udgivet to EP’er, som begge er blevet taget godt imod af thrash-entusiaster verden over. Lige nu er bandet i fuld sving med at indspille deres debutalbum, som består af 10 røvklaskende instant klassikere. Med ølfustager af liveerfaring fra andre projekter er Destabilizer mere end klar til at indtage de danske scener og antænde brand i publikums øregange, som kun en voldsom omgang headbanging kan slukke!

 

Anarchy Zone

Anarchy Zone spiller Thrash’n’Heavy med inspirationer fra Bay Area-perioden! Anarchy Zone blev dannet i vinteren 2021 – under pandemien – og har base i Aarhus. Kvintetten spiller melodisk thrash metal, og har siden udgivet deres selvbetitlede EP! På trods af at bandet er relativt nyt, tæller Anarchy Zone erfarne kræfter fra den danske undergrundsscene.

 

Swartzheim

De unge herrer tager udgangspunkt i 80’ernes og 90’ernes thrash men inkorporer også elementer af dødsmetal og grunge. Swartzheim med deres diversitet formår at bryde igennem og samle metal fans i den danske undergrundsmetalscene med hurtige riffs, mindeværdige melodi stykke og ultratunge breakdowns. Dette kombineret med deres energiske live shows er Swartzheim kommet for at blive. Så hvis du elsker moshpits og stage dives så kom og vær med til festen!

 

Plaguemace

Plaguemace er et dødsmetal band med rødder i Horsens. Bandet, som startede med at spille shows i efteråret 2021, er strøget frem på den danske metalscene. Udover at have spillet 7 headline shows i bandets første leveår, har de også været support for bands som Baest, Lifesick, Afsky, Crocell og Katla, samt spillet på festivaler som Metal Magic, AR&M og Tornvang. Musisk bliver der trukket associationer til blandt andet bands som High on Fire, Entombed, Grave og Motörhead, krydret med brutale breakdowns, knoglemarvs-kogende guitarharmonier og rygrads-bøjende grooves. Intentionen om at servere en rock’n’roll eksplosion af højeste kaliber, bringer bandet med sig på scenen, hvor deres kaotiske og intense liveshow får frie tøjler.

 

 

Videoer