Musikkens Venner

Musikkens-Venner-Logo

Foreningen Musikkens Venner i Herning

Mangler du personale til en firmafest, fødselsdag, sølvbryllup eller lignende, kan Musikkens Venner hjælpe. Vi kan tilbyde personale til arbejdsopgaver som:

• Tjener
• Bartender
• Scenetekniker
• Andet praktisk arbejde

Er ovenstående ikke, hvad du har brug for, tager vi gerne imod forespørgsler, og vi kan med stor sandsynlighed finde den rette til opgaven.

Musikkens Venner er en forening stiftet for og af de frivillige på det regionale spillested Fermaten. De frivillige er en gruppe mennesker med mange forskellige baggrunde og rummer derfor en lang række af forskellige kompetencer. Dermed kan vi tilbyde kompetent personale, der er vant til at håndtere serverings- og scenearbejde – til en fordelagtig pris.

Lønnen for arbejdet går til foreningen og dens arbejde. Vi uddeler støtte til blandt andet lokale musikalske talenter og deres arbejde med for eksempel produktion af demoer og singler og til musikalske arrangementer primært i lokalområdet. Derudover laver vi også forskellige begivenheder for vores frivillige i foreningen.

Vil du eller dit firma være med til at støtte de lokale musikere, kulturelle arrangementer og de frivillige kræfter på Fermaten yderligere, tager vi gerne imod donationer.

Kontakt os på email musikkensvenner123@gmail.com for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, priser m.m