Musikkens Venner

Musikkens Venner er personaleforeningen for Fermatens frivillige, og ved at arbejde med forskellige arrangementer, indtjener de løn, som går til finansiel støtte af lokale musikere og sociale arrangementer for frivillige i foreningen.

De frivillige har mange forskellige baggrunde, og de rummer derfor en lang række kompetencer. Det kan være i forhold til servering, teknik, scenearbejde eller lignende. Ved at hyre Musikkens Venner til dit arrangement får du – udover en service i top – muligheden for at støtte både lokale musikere, kulturen og de uvurderlige frivillige kræfter på Fermaten. Lønnen går nemlig både til donationer til musikere, så de eksempelvis kan udgive en plade, til musikalske arrangementer i lokalområdet – og ikke mindst belønnes de frivillige med forskellige sociale sammenkomster.

Mangler du personale til din firmafest, fødselsdag, sølvbryllup eller lignende til en fordelagtig pris, så kan Musikkens Venner hjælpe. Vi kan tilbyde personale til funktioner som tjener, bartender, scenetekniker m.fl. Er disse funktioner ikke, hvad du har brug for, tager vi gerne imod forespørgsler.

Vil du eller dit firma være med til at støtte de lokale musikere, kulturelle arrangementer og de frivillige kræfter på Fermaten yderligere, tager Musikkens Venner også gerne imod donationer.

Kontakt Musikkens Venner på musikkensvenner123@gmail.com for at høre mere om, hvad de frivillige kan tilbyde dig.