BO STIEF & PLAY!GROUND LIVE NORDIC

Premiere koncert

BO STIEF & PLAY!GROUND LIVE NORDIC

Beskrivelse

Bo Stief & Play!Ground Live Nordic – Koncert på Fermaten i Herning, tirsdag den 28. februar 2017

12 unge nordiske musikere og kendt musiker kommer ud over scenekanten PLAY!GROUND LIVE NORDIC er en helt ny musikalsk oplevelse for både musikere og publikummer.

Den kendte musiker Bo Stief udvikler musiktalenter fra Sverige, Finland og Danmark.
PLAY!GROUND LIVE er en ambitiøst og kreativt talentudvikling, hvor unge i alderen 15 til 22 år får mulighed for at få den ultimative oplevelse af, at stå på en scene med dig som publikum og hvor samspillet mellem de tre nordiske grupper og Bo Stief som musikalsk leder, vil gå op i en musikalsk oplevelse fyldt med energi.

PLAY!GROUND LIVE NORDIC er på en nordisk koncertturné, hvor Fermaten vil få den store oplevelse af den første koncert i Danmark. Den totale musikoplevelse bliver intens, da publikums inddragelse vil være en del af koncerten på flere forskellige måder. Musikken kan blandt andet udvikle sig blandt publikum og slutte et helt andet sted end man regner med.

“Musikken bekender sig ikke til nogen speciel genre, musikken er åben alsidig og uden grænser. Energi, ungdommelig spilleglæde er det bærende elementer i en koncert med PLAY!GROUND LIVE NORDIC.”

“De unge er en målgruppe, jeg altid har elsket at arbejde sammen med. Jeg ønsker at give de unge en mulighed for at udvikle sig som musikere samt opleve det professionelle musikliv – en unik mulighed, som de får gennem PLAY!GROUND LIVE NORDIC”, siger Bo Stief

DSI Swinging Europe er overordnet projektkoordinator for PLAY!GROUND LIVE NORDIC. Det er en selvejende kulturinstitution, der arbejder for fremme af kulturel og musikalsk forståelse med henblik på at fremelske traditioner og implementere dem i udvikling på flere niveauer.