Frekvens x Kulturfest

Glæd dig til et vanvittigt line up!

Beskrivelse

Frekvens x Kulturfest Herning – Koncert foran Fermaten, lørdag d. 5. juni 2021 kl. 16.30

Frekvens rykker udenfor, når Kulturfesten afholdes den 5. juni. Det betyder, at du ikke længere er tvunget til at sidde ned under hele koncerten. Du må faktisk gerne stå op og gå rundt, hvis du bærer mundbind, men det er vigtigt, at du holder mindst en meters afstand til alle andre end dem, du kommer med. Du skal også kunne vise et gyldigt coronapas. Det vil sige, at du skal kunne vise en af disse ting:

  • En negativ test, som ikke er mere end 72 timer gammel
  • En positiv test, som er 14 dage til 8 måneder gammel
  • Bevis for, at du har fået første stik mod corona for over 14 dage siden, eller at du er færdigvaccineret

Du opfordres til at downloade og aktivere Smittestop-appen, hvis du ikke allerede har gjort det.

Dette arrangement er delt op i to dele, og du skal derfor trække billet til både del 1 og 2, hvis du ønsker at deltage i begge dele.
Del 1 line up: Flot Hat | Jin DeLuca | Lava
Del 2 line up: Drengestreger | mags

Du kan kun trække én billet pr. del. Det gør, at vi har navne og telefonnumre på alle, hvis en smitteopsporing skulle blive nødvendig efter koncerten. Hvis du forlader området under en del af koncerten, kan du ikke komme ind igen. Hvis du for eksempel forlader området under del 1 og også har billet til del 2, må du vente med at komme ind igen, til del 2 starter. Hvis du har spørgsmål, skal du være velkomne til at skrive til Frekvens på Facebook eller mail (frekvens@scene7.dk).

Så er vi klar til den sidste Frekvens inden sommerferien, og denne gang skal vi sparke Kulturfest Herning i gang med et brag af en fest, der slutter kl. 21, hvor Patina spiller på Torvet!
Alle artister skal spille på vores hyggelige udendørsscene ude foran Fermaten, og vi lover at sørge for rigtig hyggelig festivalstemning og dejlig musik.

Line-up:

mags

Drengestreger

Lava

Jin Deluca

Flot Hat