Kjurious

+ Support: SpaceBaby

Kjurious

Beskrivelse

Releasekoncert i forbindelse med udgivelse af debut-album, lørdag den 8. oktober kl. 21.00 på Fermaten i Herning

Kjurious fra Herning, blev dannet tilbage i August 2008, og har i den grad en masse at byde på:

De producere genremæssigt en sammensmeltning af moderne rock, indiepop og progressive tendenser. Blandingen gør evigt musikalsk-nysgerrige Kjurious til noget ganske særligt og unikt. Drengene er live en sammenspillet, sprudlende, energisk og ganske uforglemmelig oplevelse man ikke må snyde sig selv for.

Bandet udgav deres debut-EP i vinteren 2011, med titlen “Spoken Words” og der er et nyt fuldlængde-album på vej !
Drengene har også en del musikvideoer på “samvittigheden”, som kan findes på forskellige sites.

Med mere end 120 spillejobs på kontoen, hvor de bl.a har været support for Go Go Berlin, Runrig, Inside the whale, I’ll be damned og Pretty Maids !

Drengene har endvidere været på 3x Englands-tours, sammen med punkrock-bandet The Senton Bombs fra Blackpool. I 2015 vandt bandet ”Battle of the Bands på” Fermaten og var selvsamme år den mest spillede kunstner på Karrierekanonen.

Kjurious leverer rock n’ roll-varen hver gang, fyldt med energi, melodiøs musik og ikke mindst spilleglæde der smitter af på publikum: Den tiltrængte saltvandsindsprøjtning, som den danske rockscene hungrer efter !

Spacebaby

+ Support: SpaceBaby
SpaceBaby er et ungt, men fremadstormende band, dannet i starten af 2015. Den aarhusianske kvintet spiller alternativ indierock med 2 dråber syre, som leveres med en sjælden nerve og fængslende energi. Bandets unikke stil og sikre liveoptræden, bragte dem direkte i Danmarksfinalen til den eftertragtede Emergenza Festival, som blev afholdt på pumpehuset i Kbh 2016.

Herved har SpaceBaby formået, at gå fra et band som ingen kendte, til hurtigt at være et efterhånden velkendt navn i den aarhusianske undergrund. Bandet er aktuelle med deres ep til november og drager herefter på deres første tournè Danmark rundt.

Videoer