MOORJAZZ Koncertpakke

Camille Bertault, Katrine Windfeld Bigband og Svaneborg Kardyb

Beskrivelse

Koncertpakke: Tre koncerter på Fermaten

I år gentager vi succesen fra sidste år, hvor du har mulighed for at opleve MOORJAZZ Festivals helt store koncerter til en særlig pris! Køber du koncertpakken får du adgang til de nedenstående tre koncerter på Fermaten – og du betaler kun to billetters pris.

Camille Bertault – Fermaten, fredag d. 12. november 2021 kl. 21.00

Hvis man kender Camille Bertault, så kender man hende for hendes fantastiske stemme, som før har akkompagneret John Coltranes legendariske og ekstremt svære solo på Giant Steps i hendes “Pas de Géant”-album. Og det er selvom, hun faktisk foretrækker den mere diskrete tilgang, hvor hun imponerer publikum med det væld af følelser, hun er i stand til at gengive. Teksterne er delvist skyld i den rørende og undrende kreative proces.

Kathrine Windfeld Bigband – Fermaten, lørdag d. 13. november 2021 kl. 15.00

Det er gået stærkt for Kathrine Windfeld og hendes bigband, som på få år har opnået stor international anerkendelse. De farverige, eksplosive kompositioner og de 15 unge skandinaviske musikere har blæst publikum og anmeldere fra det meste af Europa bagover med deres uimodståelig energi og en stærk trang til at forny den hårdt prøvede bigbandgenre.

Svaneborg Kardyb – Fermaten, lørdag d. 13. november 2021 kl. 21.00

Den danske jazzduo Svaneborg Kardyb er et af dansk jazz nyeste skud på stammen. Efter udgivelsen af duoens debutalbum, Knob, i foråret 2019 fulgte et hæsblæsende år med massiv opmærksomhed og anmelderroste koncerter i både ind- og udland. Duoen gjorde sig bemærket ved Danish Music Awards Jazz 2019 ved både at modtage prisen for Årets Nye Talent og Årets Danske Jazzkomponist, for deres ‘meditative grooves, deres naturlige tilgang til melodi og den udsøgte interaktion imellem dem.’

 

Ønsker du at købe billet til en enkelt af koncerterne på Fermaten?

Hvis du ønsker at købe billet til en enkelt af koncerterne, der afholdes på Fermaten, kan du også det.

Camille Bertault – Fermaten, fredag d. 12. november 2021 kl. 21.00

Køb din billet her.

Kathrine Windfeld Bigband – Fermaten, lørdag d. 13. november 2021 kl. 15.00

Køb din billet her.

Svaneborg Kardyb – Fermaten, lørdag d. 13. november 2021 kl. 21.00

Køb din billet her.

 

Festivalens øvrige koncerter

MOORJAZZ Festival byder ikke kun på koncerter på Fermaten. Musikken spredes ud til forskellige lokationer i byen. De øvrige koncerter, du kan opleve er:

Frekvens MOORJAZZ Preparty – 29. oktober kl. 20.00, Scene 7

Oplev en række unge, lokale bands sparke MOORJAZZ Festival i gang.
Entré: 30 kr. (Kun dørsalg)

 

Gustaf Ljunggren/Emil de Waal + Midtvest Pigekor – 30. oktober kl. 14.00 & 16.00, Herning Valgmenighedskirke

Lørdag 30/10 danner Valgmenighedskirken i Herning rammen om to eksperimenterende koncerter med MidtVest Pigekor og jazzduoen De Waal/Ljunggren. Koncerterne filmes og optages og vil senere hen på sæsonen udmønte sig i en film og udgivelse af en vinyl.
Entré: 70 kr.
Koncert klokken 14.00 – Køb din billet her
Koncert klokken 16.00 – Køb din billet her


Rumpistol – 7. november kl. 14.00, HEART MUSEUM OF CONTEMPORARY ART

Med albummet “After the Flood”, har Rumpistol taget et spring fra den elektroniske genre, hans fans kender ham fra til noget helt roligt og neoklassisk, der indeholder en nyfunden minimalisme og skrøbelighed.
Entré: 50 kr. – Køb din billet her.

Videoer