Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox ( US )

Eneste koncert i Jylland !

Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox ( US )

Beskrivelse

Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox koncert i Herning på Fermaten, fredag d. 29 April 2016.

Efter deres udsolgte koncert i Koncerthusets Studie 2 i marts måned, og de fantastiske publikum tilkendegivelser der medfulgte, er vi glade for at kunne annoncere den eneste koncert i Jylland, med Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox.

Der er en ret god chance for, at du har set eller hørt om det fantastiske musikalske kollektiv kendt som Postmodern Jukebox, på en af de sociale platforme. Deres dygtige og talentfulde videoer er højst sandsynligt dukket op på Facebook væggen, twitter sider osv., og uden tvivl fået glødende roser for deres forbløffende evne til at tage et moderne pophit og reinkarnere det til en fantastisk, vintage-lignende standard fra det sidste århundrede.

Forstil dig et Beyoncé, Britney Spears eller Taylor Swift nummer som var det øremærket til Louis Armstrong, Ella Fitzgerald, Judy Garland, eller Nina Simone, og akkompagneret af et inciterende mini-bigband, der lyder som et flabet Benny Goodman Orchestra på Red Bull.

Efter deres coverversion af Miley Cyrus’ ‘”We Can’t Stop” røg op over 12 millioner visninger på YouTube, er Bradlee og hans tilsyneladende endeløse talentmasse, blevet dén go-to YouTube-kanal for musik, man bare er nødt til at høre. Sidste måned nåede Postmodern Jukebox over 1 million abonnenter på YouTube, og mere end 232 millioner visninger. De har for nylig gjort Taylor Swift til vintage cabaret med deres bud på ”Blank Space”. De har jazzet Meghan Trainor’s ”All About That Bass” op, tilført en 70’er soul vibe til Backstreet Boys’ ”I Want It That Way”, plus lavet en kraftfuld vokal/klaver version af Hoziers ”Take Me To Church”.

Ligesom med deres populære videoer, bygger hver eneste sang til PMJs live koncerter bro mellem generationerne, og spiller nye, dog genkendelige sange der appelerer til alle aldre.

Siden deres første besøg i Danmark i sommeren 2014, har Postmodern Jukebox formået at fange danskernes opmærksomhed, og efterspørgslen på bandet er steget i takt med swingmusikken.

Deres koncerter og setliste er aldrig den samme, men oplevelsen er altid forfriskende oplysende, absolut uimodståelig, og vigtigst af alt, et oprigtigt underholdende show som man ikke bør gå glip af.

Obs !
Der gives ikke medlemsrabat på denne koncert

Videoer