– Frekvens Tour

I 2020 afholdte Fermaten for Frekvens Tour for første gang. Sammen med otte andre spillesteder gav Fermaten en række unge, lokale musikere og bands muligheden for at udvikle deres musik og spille det for et større publikum.

Bands og musikere i alderen 15-25 år, der skriver deres egen musik, kan i foråret tilmelde sig årets udgave af Frekvens Tour. Herefter udvælger et panel af midtjyske spillesteder de ni bands, som skal igennem en rivende musikalsk udvikling.

Deltagerne vil gennem forløbet deltage i en række workshops, der hjælper dem med at udvikle deres musik og sceneoptræden. Derudover bliver de klædt godt på til musikbranchen. Alle bands og musikere vil også blive coachet i markedsføring, økonomi, teknik og god lyd til livekoncerter. Forløbet kulminerer, når de ni bands og musikere spiller koncerter på professionelle spillesteder i regionen.

Projektet kørte fra 2020 – 2022.

 

Frekvens Tour 2020

2020 var første gang, Frekvens Tour blev afholdt. På denne tour kunne de udvalgte bands og musikere opleves på følgende spillesteder: Fermaten i Herning, Paletten i Viborg, Kulisselageret i Horsens, Kedelhuset i Silkeborg, Generator i Ringkøbing, Subhuset i Holstebro, Pavillonen i Grenå, Turbinen i Randers og Bakkehuset i Ikast.

De deltagende bands og musikere var:

Dette år bød blandt andet på workshops med coach Kristian Koch, Heartbeat Management, Dansk Musikerforbund, Weblead og desuden den dygtige artist Lydmor.

 

Frekvens Tour 2021

De deltagende bands og musikere var:

Dette år bød blandt andet på workshops med Thomas Bredahl, ORA, Jens Munch, Gry og Fink Revision.

 

Frekvens Tour 2022

De deltagende bands og musikere var:

Dette år bød blandt andet på workshops med AySay og Bandakademiet, samt to dages intense produktionsøvere.

 

Se mere om Frekvens Tour her