Frekvens

Frekvens, som blev startet af Fermaten i 2019, er et samarbejde mellem spillestedet og Scene 7. Frekvens byder på månedlige koncerter med helt ny upcoming musik på Scene 7, hver gang med minimum tre koncerter, heraf ét lokalt navn og altid af høj kvalitet

Frekvens er fra unge, for unge og til unge. Det er unge, der står for al forberedelse til koncerterne, og det er unge, der afvikler koncerterne. Det er unge, der spiller, og det er unge, der er publikum.

Kort sagt kan man sige, at Frekvens har to formål: At udvikle talentmiljøet i Herningområdet og at levere gode vækstlagskoncerter til det unge publikum.

På Fermaten mener vi, at talentudvikling har de bedste forudsætninger, når det foregår i tæt dialog med musikmiljøet og sker på de unges præmisser. Det særlige ved Frekvens er, at det er unge frivillige, som selv er med til at udvikle den næste generation af rytmisk musik i lokalområdet.

Kontakt Frekvens: frekvens@fermaten.dk

 

De har spillet til Frekvens:

Aardvark, Animaux Animé, At Ease, Bench, Bilton Marten, Bløm, BONSAI, Caleido, Cellophane Flower, Drengestreger, Femur, Girls In Airports, Hollow Birds, Inetio, Jodebode, KLIPO, Kong Creed, Kosmos, La oh, Lillevangen, LOKOROI, LUNA LUX, Manchægo, Mirror to the Moon, MODLYST, Muirheads, MØRK, Odd Lottery, Orientalle, Phaidon (nu: Iris Loom), Poolboy, Public Buffalo, Regn, Rise Upon, SAKUMAN, SNASK, SOMA, SolMyr, The Choristers (nu: Bundprop), Vanity, Velour, VILJA, Yellow Honey Dew

 

Se mere om Frekvens her

Billeder: Tobias Mølsted Helms & Ebbe Brinch Johansen