Kompetenceforløb: Moment

Moment er et kompetenceforløb for unge frivillige kulturarrangører. Her engageres de unge i det lokale kulturmiljø, hvor de tillærer sig kompetencer til at blive medskabere af et aktivt og spændende lokalt musikmiljø.

Formålet med projektet er at styrke vækstlaget i det midt- og vestjyske ved at tilbyde de unge kulturiværksættere sparring, netværk og kompetenceudvikling. Dette er med til at udvikle egne evner, men samtidigt vil projektet sikre flere og bedre kulturarrangementer for unge, muligheder for bands og et stærkt miljø, der også gør det attraktivt at være ung i området.

Ved at styrke de unge kulturiværksættere kan vi styrke det samlede musikmiljø i byen, da de unge kulturiværksættere vil være med til at sætte gode rammer for de lokale musikere og bands.

Kompetenceforløbet strækker sig over en række workshops i et fastlagt forløb, der kommer godt omkring forskellige dele af musikbranchen og arrangør-funktionen.

Deltagerne har typisk tilknytning til en frivillig organisation, og forløbets workshops vil klæde deltagerne på til at arbejde med events og koncerter, hvor de kommer fra. Dette er således med til at opkvalificere den frivillige organisation, deltageren repræsenterer. De forskelligartede workshops kombineres med praktisk arbejde med to fælles projekter/events, som giver et stærkt udgangspunkt for projektet.

 

Projektets samarbejdspartnere:

Sparingspartnere:

Andre partnere: