Moment

Moment var et kompetenceforløb for unge frivillige kulturarrangører. Her blev de unge engageret i det lokale kulturmiljø, hvor de tillærte sig kompetencer til at blive medskabere af et aktivt og spændende lokalt musikmiljø.

Formålet med projektet var at styrke vækstlaget i det midt- og vestjyske ved at tilbyde de unge kulturiværksættere sparring, netværk og kompetenceudvikling. Dette var med til at udvikle egne evner, men samtidigt sikrede projektet flere og bedre kulturarrangementer for unge, muligheder for bands og et stærkt miljø, der også gør det attraktivt at være ung i området.

Ved at styrke de unge kulturiværksættere, styrkede vi det samlede musikmiljø i byen, da de unge kulturiværksættere var med til at sætte gode rammer for de lokale musikere og bands.

Kompetenceforløbet strakte sig over en række workshops i et fastlagt forløb, der kom godt omkring forskellige dele af musikbranchen og arrangør-funktionen.

Deltagerne havde typisk tilknytning til en frivillig organisation, og forløbets workshops klædte deltagerne på til at arbejde med events og koncerter i de områder, hvor de kommer fra. Det var således med til at opkvalificere den frivillige organisation, deltageren repræsenterede. De forskelligartede workshops blev kombineret med praktisk arbejde med to fælles projekter/events, som gav et stærkt udgangspunkt for projektet.

Projektet kørte i efteråret 2021 og mundede ud i afholdelsen af ØJEBLIK Festival.

 

Projektets samarbejdspartnere:

Sparingspartnere:

Andre partnere:

 

Fotos: Thomas Storgaard Rask