Julie Maria In The Loop

Den anmelderroste sangskriver Julie Maria og ‘Places and People’ er gået sammen med seks unikke kulturinstitutioner i Midt og Vestjylland. I et fællesskabende samarbejde præsenterer de vores vigtige kulturarv i visuelle smukke rammer med musikken som sammenhængskraft.

Julie Maria: “Jeg rejste rundt og oplevede kulturen leve på disse seks storslåede kunststeder, mærkede hvilke sange der resonerede med deres unikke udtryk og det er der kommet disse værker ud af. Jeg kunne ikke drømme om smukkere rammer at folde mine nye sange ud i”.

 

Spiritual
(Fra Nordisk Teaterlaboratorium)

A Silent Symphony
(Fra Fermaten)

Queendom
(Fra Nørre Vosborg)

Motherlove
(Fra RemisenBrande)

Julie Maria – In The Loop er resultatet af projektet ‘Places and People’ som er finansieret af Kultursamarbejdet, og ledet af Fermaten. Projektet handler om at skabe seks videoer på seks unikke kulturinstitutioner i Midt og Vestjylland, som hver især danner rammen for en æstetisk produceret livesession med Julie Maria. Til november afrundes projektet med en turné på alle stederne ( mere info følger).

Vi har valgt at samarbejde med den anmelderroste sangskriver Julie Maria, fordi hun er en unik og erfaren scenekunstner og som efter års transformation har fornyet sit afsæt og udtryk, hvor håb og fællesskab netop er væsentlige kerneværdier. Projektet er et bæredygtigt, cirkulært samarbejde hvor alle involverede partnere inviteres til at dele hinandens værker. Cirklen fuldendes når alle sangene bliver fremført på alle stederne og dermed samler trådene til en afsluttende turné til november.

Håbet er at vi gennem dette tværinstitutionelle samarbejde kan løfte og bidrage til hinandens kunstneriske tjeneste. For tiden er moden til nye måder og nye veje og det er musikken her et både konkret og smukt billede på.

Vi håber med dette unikke samarbejde, at vi kan bidrage til både at løfte og inspirere hinanden, vores gæster og Julie Maris publikum, både geografisk og kulturelt. Og at endnu flere vil få øjnene op for alt det kulturen kan og bidrager med til os.

 

Billeder fra projektet

Se flere billeder fra projektets tilblivelse her.